Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene je to dugme uvuceno izmedju pumpe i ja mislim kompresora,ako je to kompresor
ovo de je crveno
Sta pogresno pise da ispravim ako je potrebno?Naravno na tebe,moj post je iza tvog,zato ga nisam citirao.
U prvom postu si napisao da dimi KAD UPALI jer dugme povecava kubikazu goriva.
Dugme sluzi samo dok traktor ne upali,onog momenta kad sastavi dugme se deaktivira,a dimi svaki na ovu hladnocu dok se malo ne ugreju glave i uopste motor,ako je sve uredu oko motora(to znas i sam jer si mehanicar)
U drugom postu si povezivao Zetora duplaka i dugme.
Zadnje serije Zetora cije PVP imaju dugme su x0xx,nebitno da li je duplak ili ne.Serije x2xx pa na ovamo nemaju dugme na PVP.
Postoji mogucnost i da NPR na 5718 da se stavi PVP od 6211 ali mora da ide kod bosiste,i to je sve budjenje i nije ni bitno sad.
Znaci nema apsolutno nikakve veze da duplak nema dugme,sve zavisi od godista odnosno serije traktora.
Nisam ironicno provocirao jer to neradim,ako mogu da pomognem pomocicu ako ne necu ni da odmazem i pod...avam.
Onda uredi poruke jer kad se procitaju izgledaju onako kako sam napisao.
kad smo kod paljenja..
Danas smo palili 7245 prvi put odkako je snijeg dosao..
Bilo je oko -5..
Možeš tako ako je dobar akumulator. Vidim da tako radiš ali ja nebih tako .Samo ti jedan klip opalio a ti pustio dugme startera i motor se gasi umesto da držiš jer je tada upravo lakše i alnaseru i akumulatoru zbog zaleta..Isključiti pumpu i kardansko vratilo na srednjoj maloj ručici nipošto stiskati kvačilo i startuj.Ako ne upali za 3 sekunde sačekaj 1 min da se akumulator u potpunosti povrati i obično je drugi start bolji jer je ulje malo razdrmano i to je to.Tako je moje pravilo.Jesili jutros palio?????Novije pumpe imaju to isto ali radi automatski kada se stisne gas do poda e sad sve što je automatski zna da handri pošteno...
Nemam ja dugme ni na jednom zetoru
pa valjda znas da je moj 7245 bio kod tebe