kockasalascenej
Član
Tesko ili nikako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zombie kog Zetora si kupio i koliko novca ? Jesi prodao Hurlimana ?Zna li neko dimenzije te gumice, da je potražim sutra? Kako se inače kod Zetora vrši odzračivanje, hoću da zamijenim filtere goriva, stavim nove bakarne podloške i očistim "čašicu" sutra? Takodje, kako se vrši čišćenje filtera ulja, on ima centrifugalni filter a sa tim se nisam sretao do sada?
Zna li neko dimenzije te gumice, da je potražim sutra? Kako se inače kod Zetora vrši odzračivanje, hoću da zamijenim filtere goriva, stavim nove bakarne podloške i očistim "čašicu" sutra? Takodje, kako se vrši čišćenje filtera ulja, on ima centrifugalni filter a sa tim se nisam sretao do sada?
Te gumice cure na svakom zetoru, i na mom zetoru isto. Zamenom neces dobiti nista ako ne zamenis biksne, posto je malo veca procedura dolijes ulje s vremena na vreme i cepaj.Zna li neko dimenzije te gumice, da je potražim sutra? Kako se inače kod Zetora vrši odzračivanje, hoću da zamijenim filtere goriva, stavim nove bakarne podloške i očistim "čašicu" sutra? Takodje, kako se vrši čišćenje filtera ulja, on ima centrifugalni filter a sa tim se nisam sretao do sada?
Imam problema Sa hidrulikom Zetora , u pitanju 6711 iz 1976 godine
Nisam čitao od početka sve strane ( ima 140 strana a nemam sad vremena da sve čitam ) a možda je neko već imao takvih problema .....
Nekad neće da podigne plug iz brazde ,nekad neće da spust , nekad se trese kao da će se raspasti itd......
Međutim kad prebacim ručici na prinudno onda radi !?! a na normalnom radu neće
Da kažem da sam promenuo pre par godina nov klip i cilindar od hidrulike i da traktor godišnje uzore 10 -15 kj zemlje i samo za to služi ( složiće te se da skoro nije iskorišćen ni 10 % od svojih mogućnosti)
Meni se sve više čini da moj majstor ,,nema pojma" o tom pitanju pa sad ne znam šta da radim ??
Da promenem majstora je naj lakše ali drugi može da 10 dana onaj za 15 dana itd.. a to meni baš ne odgovara
Šta predlažete , šta bi moglo biti i na šta da obrati pažnju kad bude skinuo polopac ???
Imam problema Sa hidrulikom Zetora , u pitanju 6711 iz 1976 godine
Nisam čitao od početka sve strane ( ima 140 strana a nemam sad vremena da sve čitam ) a možda je neko već imao takvih problema .....
Nekad neće da podigne plug iz brazde ,nekad neće da spust , nekad se trese kao da će se raspasti itd......
Međutim kad prebacim ručici na prinudno onda radi !?! a na normalnom radu neće
Da kažem da sam promenuo pre par godina nov klip i cilindar od hidrulike i da traktor godišnje uzore 10 -15 kj zemlje i samo za to služi ( složiće te se da skoro nije iskorišćen ni 10 % od svojih mogućnosti)
Meni se sve više čini da moj majstor ,,nema pojma" o tom pitanju pa sad ne znam šta da radim ??
Da promenem majstora je naj lakše ali drugi može da 10 dana onaj za 15 dana itd.. a to meni baš ne odgovara
Šta predlažete , šta bi moglo biti i na šta da obrati pažnju kad bude skinuo polopac ???