kockasalascenej
Član
To nema veze sa luftom volana nego sa tipom hidraulicnih volana.. Ili koji ima orbitrol tome netreba ublazivac...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Molim iskusnije za pomoć. Naime, u kabini imam grijanje i hladjenje (ventilaciju). Na stropu kabine postoji točkić sa dva položaja kojim se reguliše rad ventilatora (to radi bez problema)i tu je i jedan klizač koji može da se pomjera lijevo-desno. E tu postoji problem. Naime, bez obzira u kom položaju se nalazi taj klizač iz ventilacionih otvora sa lijeve strane dolazi vruć vazduh a iz onih sa desne izlazi hladan zrak. Zna li neko u čemu je tu stvar?
Ja sam to danas i uradio al pristupio sam samo do ventilatora i plastike.. Probacu ponovo sutra, dal trebam i ventilatore da skinem i dal je to lakse od skidanja poklopca kabine??Postoji mogucnost da zbog kvara radijatora-ima ih 2 komada da je jedan iskljucen-i ja sam jednog iskljucio posto je procurio.Ako skines prednju masku na krovu kabine,izvadis filter vazduha za kabinu moze pristupiti radijatorima i slavini sto pokrece klizac.