ja juce tek iso da gledam onaj zetor 5011 u Pojatama kod Krusevca sto sam stavljao link ka oglasu. znaci traktor je lom zivi ja mu za ono ne bih dao ni 3000 a kamo li 4800 koliko mu je zadnja cena.na slikama izgleda super ali...šoferka polomljena, zadnje staklo donje fali,jedna nova guma zadnja ima ogromnu fleku sa spoljne strane,od elektrike rade samo prednja svetla i start,obrtomer polomljen na 3700,cela tabla je u stvari lomljena, merač pritiska blesavi, ablender stoji tek reda radi,fale neke sajle sa leve strane na onim ruckama,nisam ni provalio gde mu je ručna, reduktor nisam uspeo u spore da ubacim cela se klati a menjac prilično tesko ide zapinje,onu drugu rucicu sam cacnuo i vise nisam uspeo da je mrdnem iz mesta, blokada dif.je iscupana visi ispod traktora,vlazi na semeringu radilice kao i negde sa menjaca pozadi, one ručice hidraulika vezivane zicama nisam smeo da diram da ne izleti neka sila, motor jeste suv ali posle 5 min rada u mestu duva dole na iber a tek na gore kad mu zabodem gas...i još mnogo sta uglavnom lom zivi uzeli su ga za neku zamenu i ono nema sanse da prodaju.rade sa masinama uvoze prodaju.od svake masine imaju bar po 10 komada ogroman plac
e sad meni se ovakav traktor bas svidja znaci ona kabina je extra i sam traktor je bas onako masivan i odradjen dobro bas to meni treba tako da ako neko sa foruma prodaje ili zna nekoga ko prodaje neki u solidnom stanju neka mi se javi
a pustiću i oglas tamo gde treba
nesto nemam sreće sa kupovinom traktora sve neki lomovi ili mi neki dobar izmakne ispred nosa