pešut
Član
kolega optimista jel bi mogao da mi bacis neku sliku te tvoje slovenačke kabine?nisam siguran kako izgleda i koje su razlike od one češke.jel imaju ventilaciju grejanje kakve su?imam neku ponudu opet 5011 ali malo mi je dalje da ne bijem put bezveze.nemam slike traktora ali čovek tvrdi da je traktor u super stanju malo izbledeo ali sve ostalo super.pali vuce radi u top stanju besprekoran.e fora je sto covek kaze da je to njegov lično traktor i da ga je on vozio i radio sa njim a ima priču samo tako davio me pola sata.i padne mi na pamet ukucam njegov broj u google i izbaci mi jedno 10ak raznih oglasa sa poljo masinama.sad ispade da je neki preprodavac izgleda ili rasprodaje dedine masine
traktor se nalazi u mramorku tamo negde kod semdereva kako mi je objasnio.mozda ima nekoga odatle a?
kupujem traktor a još uvek nisam odlučio u koji ću tabor.zetor i univerzal su mi najblizi malo bi da promenim ceo zivot samo imt dasadi mi
traktor se nalazi u mramorku tamo negde kod semdereva kako mi je objasnio.mozda ima nekoga odatle a?
kupujem traktor a još uvek nisam odlučio u koji ću tabor.zetor i univerzal su mi najblizi malo bi da promenim ceo zivot samo imt dasadi mi