Dolovac
Član
a pazi godiste... dobro kaze koliko para toliko i muzike...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Значи да лицитирам (почетна цена му је 400€) ал' не знам ништа о њему. Претходна цена на лицитацији је била 900 али комшије нису хтеле да лицитирају (процењена вредност 1500€, мада увек процењују мање кад дају кредите).Za 500e vredi kakav god da je i u kom stanju!
malu ručicu za spori i brzi hod prebaciš u položaj neutral, ručicu za uključivanje kardana gurneš skroz gore, i ubaciš mjenjač u recimo četvrtu brzinu i tjera pumpu koliko oćeš brzo,da li neko zna kako se ukljucuje pogon kardana na zetoru 7711,ali da ide preko menjaca,treba mi da bih radio pogon pumpe za navodnjavanje........ako neko ima da mi objasni...unapred hvala..
na koliko obrtaja motora treba da radi,da bi kardan imao 540 o/min..........tj koliki treba da mu je gas?
Svaka čast ovakav kod nas košta oko 31000 €
Lep traktor,svaka cast,mi smo jedna ovakav zagledali na sajmu ali mi je cen apozestoka,sto sandor rece oko 31 000e... nije mi jasno odakle tolika razlika u ceni...
U planu mi je da kupim ovog ( kod nas 51000 € ) :
no comment pali i begaj