BATONI
Član
Ovu 77 sam vozio bila je zajedno sa mojim 7245 kod Basica u Tesnju kupljen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako si zadovoljan sa 59 kom, koje je godiste i koliko je evrica bio? Drugar i ja hocemo da uzmemo zetora 5211, 6211 7011 7211 na sta naletimo da nam se svidi. Ja sam vise za 4klipa i da ima hidraulicki volan a on ne bezi i sa 3 klipa.Zombie,vi znate šta vredi,kod nas kad se nečeg vežu ne puštaju.Ja kada sam umesto 560 kupio zetora 5911 iznenadio sam se koliko je zetor bolji,pa bih da kupim još jednog kada prodam berač
Kako si zadovoljan sa 59 kom, koje je godiste i koliko je evrica bio? Drugar i ja hocemo da uzmemo zetora 5211, 6211 7011 7211 na sta naletimo da nam se svidi. Ja sam vise za 4klipa i da ima hidraulicki volan a on ne bezi i sa 3 klipa.
Stvarno neznam sta su stavljali(Goran staklo),nisam bio kuci,znam jedino da je flah na koji ide keder guma 1cm.Hvala svima, na brzom odgovoru!!!!
Znaci, da nikum slucaju ne lepi soferku i da pazarim kedere... tako cu nešto i da uradim.. A staklo sam već kupio kaljeno, tako da šta je tuje..
ddragan koje kedere ste koristili te sa plicim il sa dubljim kanalom? prdpostavljam da ste koristili te sa dubljim kanalom..
Pa za obradu oko 20ha zemlje godisnje. Koji vi preporucujete od 7*11Zavisi za sta vam treba traktor,ako i za teske i za lake poslove onda 7x11,ako vam treba samo za lake poslove onda 5x11.
Po meni 7211 ima naduvanu cenu,pa bi prednost dao 7011 + jedan mali troklipac zetor za lake poslove(setva,spartanje,prskanje,rasturanje vestaka)tu je mali traktor nepobediv.Pa za obradu oko 20ha zemlje godisnje. Koji vi preporucujete od 7*11