Po meni 7211 ima naduvanu cenu,pa bi prednost dao 7011 + jedan mali troklipac zetor za lake poslove(setva,spartanje,prskanje,rasturanje vestaka)tu je mali traktor nepobediv.
U odnosu na Ruse i IMT,stvarno imaju jaku cenu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po meni 7211 ima naduvanu cenu,pa bi prednost dao 7011 + jedan mali troklipac zetor za lake poslove(setva,spartanje,prskanje,rasturanje vestaka)tu je mali traktor nepobediv.
nisam video oglas ali sam jednom našem članu slao slike zetora kojeg prodaje moj komšija u pitanju je 7245 86g i traži 10500e ( sad pogledah ovaj iz oglasa taj je iz sente ali komšijin izgleda bolji na oko )nema mnogo 7245 za prodaju ali je stvarno dobar traktor im jedan na polovnim automobilma 7245 za 10000 nisam cuo da nigde kod nas ima jeftiniji
Tačno tako, samo treba dobro gledati jerbo su jako tanke crtice, pa ih mnogi ni ne vide....Otvoris deklu na zvonu odakle stelujes zabice kvacila i nades ima zarez onda okreces zamajac i nades ima crtice i oznaceni stepeni.
Evo moj bivsi Zeko 7745 PLUS 1992 10+10..
Ajd nadji za mene jednog takvog. Kako mu ide cena kod vas? Napiši na PP . zainteresovan sam za kupovinu zetora.