mislim da zetor 7211 nema 1000/min ,za zetor 6211 ne znam,promena se vrsi rucicom izmedju rucice za ukljucivanje kardana i rucice reduktora u stanju mirovanja traktora tj. kada je motor ugasen.na taj nacin da je u smeru voznje traktora gledano ,sa leve strane polozaj za 540o/min,u srednjem polozaju je neutralni stepen ,kada ne radi ni hidraulika za podizanje poluga,i u krajnjem desnom je polozaj za 1000o/min.pri radu sa rotofrezom najvaznije je da se uskladi brzina kretanja traktora i agregata u radu.konkretno ne valja ni kada se ide mnogo sporo,tada rd ili rotofreza prosto gura traktor unapred,posto se brze okrece od njegovih tockova.isto tako nije dobra ni velika brzina traktora ,tada on ide mnogo brze nego freza,pa ona ne moze da proguta sve tu zemlju koju treba da samelje,i traktor je prosto vuce za sobom.inace ranije sam dosta radio pripreme zemljista kod mene u povrtarstvu sa imt rotofrezom od 1.25m i to na dubini oko 20cm,mogu reci da puno namuci traktor bez obzira na tih njegovih 70 ks.sa rotodrljacom nikada nisam radio,ne znam kako bi se sa njom ponasao u radu.