Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neznam dali tvoj ima u motoru balans stange sipke meni su pocrkali lezajevi.Pa je to izbaceno sad neznam dal da ih vratim posto neznam ni cemu sluze tacno . Procito sam negde da smanjuju vibracije. Pa ako nesto znas reci.imam ja 8540 sta je bio problem vidim da si rijesio
vjeruj da nisam imo tih problem men je dolazila jedna mala osovinica od hidraulike da sam moro citav traktor rasklopit jel imas sllike tog balansa i lezajevaNeznam dali tvoj ima u motoru balans stange sipke meni su pocrkali lezajevi.Pa je to izbaceno sad neznam dal da ih vratim posto neznam ni cemu sluze tacno . Procito sam negde da smanjuju vibracije. Pa ako nesto znas reci.
jel ta ona osovinica ispod kabine tamo gde su filteri i pumpa hidraulike? ako je ta kolko kosta kod vas?vjeruj da nisam imo tih problem men je dolazila jedna mala osovinica od hidraulike da sam moro citav traktor rasklopit jel imas sllike tog balansa i lezajeva
Nema niko u Kisacu ima u Beceju nesto ali oni su skupi izgleda da moram u Segedin.U Kisaču ima njih vise sto prodaju delove, mozda ces nesto i naći
Kod koga..?Imaš za Zetora svega u Čantaviru...
Ne, nisam polupao ali je iz jednog dela a imam potrebu da bude deljivo, ja bi to iskoristio.@abro,sta je u pitanju kod tebe,polupan ili ne radi?na mom 7711 postoji isto takav deljivi,i ja sam ga otvorio 1 mozda dva puta za sve ovo vreme.namesti obican i to je to...