Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne sejemo mi repu,kazem Vam da je ispalo bolje ovako,ova susna godina je pravi primer za to... u prolece samo vestak,i jednom proletim sa setvospremacem i setva. Nismo to pre radili ali od sad cu uvek. Svako radi kako je po njemu najbolje.Glavonja jel ovo spremas za repu? Pa sitno je i bez toga. Zbog cega ovo radis i sto trosis naftu?
Ma kakva zatvaranja zimske brazde kad te brazde jos nisu ni videle zimu..
Nikad nismo imali problema u prolece,tj nikada nije bilo utabano od kise i snega,tj snega ni nemaGlavonja u redu je kad je sušna zima. A šta radiš kad na ovako sitno udare kiše nekoliko dana i sneg se zadrži malo duže i to 20-30cm? Jel i onda samo spremačem? mada meni je ovo bilo veoma sitno oranje tako da ne bih rošio naftu na spremiranje. Ali i sam si rekao neka svako radi kako misli.
Doneo pivoGlavonja103 juce sam prosao pored njive, kad si zatvarao, samo sam se javio tvom matorom, bio je motorom na njivi...![]()
Jel se moglo uzorati?E da sam znao, svratio bi... Zurio da orem onu soju sto si tarupirao
![]()
Sto tako rano azot?