Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne sejemo mi repu,kazem Vam da je ispalo bolje ovako,ova susna godina je pravi primer za to... u prolece samo vestak,i jednom proletim sa setvospremacem i setva. Nismo to pre radili ali od sad cu uvek. Svako radi kako je po njemu najbolje.Glavonja jel ovo spremas za repu? Pa sitno je i bez toga. Zbog cega ovo radis i sto trosis naftu?
Ma kakva zatvaranja zimske brazde kad te brazde jos nisu ni videle zimu..
Nikad nismo imali problema u prolece,tj nikada nije bilo utabano od kise i snega,tj snega ni nemaGlavonja u redu je kad je sušna zima. A šta radiš kad na ovako sitno udare kiše nekoliko dana i sneg se zadrži malo duže i to 20-30cm? Jel i onda samo spremačem? mada meni je ovo bilo veoma sitno oranje tako da ne bih rošio naftu na spremiranje. Ali i sam si rekao neka svako radi kako misli.
Doneo pivoGlavonja103 juce sam prosao pored njive, kad si zatvarao, samo sam se javio tvom matorom, bio je motorom na njivi...
Jel se moglo uzorati?E da sam znao, svratio bi ... Zurio da orem onu soju sto si tarupirao
Sto tako rano azot?