Zašto DjurdjoOpa Djurdjo,pa sta bi,kakvi su Vam utisci?Pozdrav os Aleksandra

Utisci ,poznajem čoveka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zašto DjurdjoOpa Djurdjo,pa sta bi,kakvi su Vam utisci?Pozdrav os Aleksandra
samo je pitanje šta ćemo sa sledećim generacijama agronoma, koji tek dolaze
@provac
,bolje je da se ti mladi ljudi odreknu tih njihovih bednih primanja i da sacuvaju svoj obraz. jer ovo je samo markentiski potez da kupe jos 1820 glasova na novim izborima SRAMOTA.
Zašto ne dati šansu i tim mladim ljudima? Neka uče,a kada nauče onda će biti koristi.
Zar niste skoknuli do NS danas na tribinu ?
Trebali ste,ako niste bio je i g. Nadlački i moja malenkost.
Čuli smo sve što smo znali.Čuli smo i rešenje za sve probleme u poljoprivredi i to smo znali.
Samo se pitam kako bi lako bilo biti ministar poljoprivrede kad bi i budžet bio 10 puta veći nego trenutno.
Čitajući prepisku između gospodina Provca i gospodina Radivoja za koga mi je izuzetno drago što se vratio forumu posle dužeg vremena.To je rasprava po meni dva poštena čoveka koji žele dobro ovoj našoj poljoprivredi a ne slažu se.Prešao bih na ti.Radivoje,Provac je realno sagledao situaciju oko zapošljavanja agronoma.Jedina dobra stvar je što će jedan broj ljudi biti zaposlen a NA je lepo naveo da će seljak i dalje raditi kako zna i ume a agronomi će primati plate i to je to.Radivoje,mislim da si uministarstvo poljoprivrede (ne znam da li si još tamo),zalutao-jer tamo nema mesta za poštene ljude a mislim da ti to jesi.