Bibliotekar
Banned
Zaharije Trnavčević - aparatčik
Da, Zare je aparatčik*: SKOJ, SKJ, YUTEL (perjanica mu je onaj zadrigli, pomalo astmatični, poliglota komunista Goran Milić).
Da, deda Zare i posle 60 godina ubira honorare i školuje novu generaciju štetočina naše poljoprivrede.
Nije da sam kivan, nije da sam žudan, ali...
OVAKVE ŠTETOČINE TREBA UKLONITI IZ MEDIJA !!!
~ *Aparatčik = bruka naše sadašnjosti
Da, Zare je aparatčik*: SKOJ, SKJ, YUTEL (perjanica mu je onaj zadrigli, pomalo astmatični, poliglota komunista Goran Milić).
Da, deda Zare i posle 60 godina ubira honorare i školuje novu generaciju štetočina naše poljoprivrede.
Nije da sam kivan, nije da sam žudan, ali...
OVAKVE ŠTETOČINE TREBA UKLONITI IZ MEDIJA !!!
~ *Aparatčik = bruka naše sadašnjosti

Matorog ne-vo-lem!
.Kojim povodom ste otvorili?Pa malo lupeta deda vise nego sto treba nesto dobro kaze cuo sam jedino lose o njemu kad su hteli da ga tuku neki stocari na sajmu?A za poljoprivrednu emisiju ga drze kao radi gledanosti kao poznat je novinar.Kada je pricao o prinosu psenice preko 6 tona prosle godine bilo mi smesno samo neznam kako je to moguce bilo.Kao netreba ni da je seju koji nemogu da ostvare te prinose cena ce biti prihvatljiva sa takvim prinosima.Sve on lepo prica o poljoprivredi a one stvari izmedju redova propusta.Tetka iz Beograda mi je dala njegov broj mobilnog preko nekog prijatelja u vezi nekog kredita mada nismo ga ni zvali nikad.Verovatno je sredjivao neke kredite ima tu necega