Zaharije Trnavcevic,prokomentarisi

Čitajući na ovom forumu čovek dođe u dilemu šta je stranka "Bogata Srbija" a šta je "Ujedinjena seljačka stranka" i koje stranke je pomenuti vremešni gospodin predsednik.
A njegovo angažovanje u bilo kojoj od ove dve ili je to jedna stranka ima za cilj da okupi poljoprivednike i da im se priča stara priča i obećava sve, da se opet prevedu žedni preko vode, a krajnji cilj je da se tako prikupljeni glasovi u datom trenutnu priklone stranci iz koje je gospodin i došao.Vrlo uspešan partijski zadatak gospodina koji je i po tome poznat - što je sve partijske zadatke dobro obavljao.

ja mislim da treba gledati njegove emisije i cim nesto jako hvali, bezati od toga jer tu hoce da presvuku, otmu i zaj... narod. nisu samo u pitanju puzevi ima tu i one podvale jagode u plastenivima nakacene na sipke, pa sampinjoni i tamo gdesu najvise ljudi naj....li , a to je pocetak " kupite nojeve " to je biznis. jednom kad budete gledali emisiju nemojte da se zacudite aku bude rekao i da je droga jako profitabilna i da oni obezbedjuju plasman. da malo sam otisao sa teme, znaci zaharija volim da vidim na tv- u isto kao nekada minimaksa !!! ( samo eto on zaboravi da isprica neki malo bolji vic )

Nekad se zapitam gde su granice naše ljudske gluposti.Zar je moguće da još ima nas poljoprivrednika koji nasedaju na priče vremešnog gospodina da ga čak izaberu za predsednika jedne stranke.
Sve što nam se dešava smo zaslužili jer ništa u životu nismo naučili.

Lala iz Banata je napisao(la):
Danas kad se zakasljao, pomislih : "Dosao Bog po svoje!" Kad ono corak, ni on ga nece.
I ja sam to juče gledao sa ženom i komentar moje žene je bio "da neće ovaj pandrknit " :haha: :haha:

Boze sto sam se naslusao bajki. Tacno mi dodje ova emisija za opustanje, kao da sam na drogama samo dzabe. Idila u poljoprivredi, cene odlicne, kupujemo nove traktore, kombajne...
Najvise me opusta ova Natalija iz Fertila, vidi se da je zadovoljna prodajom, ai mi kupovinom vestaka ...
:D

Ja se samo bojim naivnosti i zaboravnosti naših ljudi. Kao što je deo njih Dinkić nasankao sa 1000€, pa danas bezobrazno priznaje da je svesno lagao a lagao je više puta, opet će deo ljudi da glasa za njega jer sad ima novu varalicu zvanu "regioni". Tako isto se bojim da će deo ljudi da nasedne na stranku kobajagi okrenutu poljoprivrednicima a zapravo okrenuta unovčavanju budućih mandata. Isto kao što mu emisija nije okrenuta ka poljoprivredniku već prema proizvođačima i trgovcima semena , pesticida i đubriva.

paorpaor @ Boze sto sam se naslusao bajki. Tacno mi dodje ova emisija za opustanje, kao da sam na drogama samo dzabe. Idila u poljoprivredi, cene odlicne, kupujemo nove traktore, kombajne...
Najvise me opusta ova Natalija iz Fertila, vidi se da je zadovoljna prodajom, ai mi kupovinom vestaka ...
Cheesy
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :haha: :haha: :haha: :haha: Sta reci svaka ti cast na komentaru

Poruka

Paorpaor Natalija iz Fertila sija od sreće ne zbog prodaje onakva euforija kod žena dolazi od nečeg drugog. A sad ozbiljno. Bio sam u domu sindikata na osnivačkoj skupštini Bogata Srbija. Po onome što sam čuo i video čini mi se da bi seljaci mogli imati svoju šansu u politici. Veliki broj naučnih radnika profesora i drugih priznatih stručnjaka iz poljoprivrede govori o ozbiljnosti stručnosti i kvalitetu ove novoosnovane stranke. E sad ja nemogu znati dali će to tako i biti. Do sada za ovih 20god svašta se čulo videlo i obećavalo a svi znamo dokle smo stigli. Ovi što nam sad kroje kapu gori su od svojig prethodnika a ni oni nisu ništa uradili za selo i seljaka i tako unazad. Ako se seljaci budu pitali bar koliko penzioneri danas bar za nijansu će biti bolje. Znam da će mnogi reći da sam u zabludi što je mozda i tačno. Dvadeset i kusur godina muzu nas bez mekinja da ne kažem jbu na suvo pa neka se promeni nešto gore biti nemože. Jednu parolu sam zapamtio ,,Nema mesta za tajkune i prevarante koji su kroz nepoštenu privatizaciju došli do velikih poseda kombinata šećerana". Ako ispoštuju ono što su rekli nadam se boljitku seljaka.

paorpaor je napisao(la):
Sarbanac, procitan si, mislim post ::svaka cast::

duhovito a istinito :haha:

Post je spojen: [time]недеља, 30. јануар 2011. 12:53:37 CST[/time]
kakve veze imaju poljoprivrednici sa bogatim preduzetnicima. Pa ima, među bogatim preduzetnicima ima onih koji se bave i poljoprivredom, svi ih znate . Potpresednik nove partije je vlasnik najveće fabrike kablovske opreme na balkanu i ne znam kakve veze ima on sa premijama za mleko..Pa ima, sedi sa Kostićem i Miškovićem u istom klubu!

Nešto drugo se iza brda valja. Bivši drug Zaharije, potom dugogodišnji član DS kome nije smetao uvoz soje, uvoz mleka u prahu, loša poljoprivredna politika, ništa mu to nije smetalo do pre par meseci, onda u Novembru napusti DS, pa odluči da pravi novu stranku. Ova dojučerašnja se ljulja.......treba naći novu. Eto večiti Tomica postade bivši iz ličnih razloga. Kako beše ?
Kada brod tone pacovi prvi beže!

Nesto sam nacuo da ce izbori biti do jeseni pa cemo videti dal ce seljaci nasesti ili dobro proci

Zaharije je na konja, biće za njega dobre penzije nećete ga videti u traktoru kako ore, ili se bori za bolju cenu mleka u ime svih nas.

ako Zaharije bude prodavao pamet i tehnologiju bice i para i pameti na pretek, cak necemo morati ni na njivu da idemo sve cemo obavljati iz fotelje !

Nazad
Vrh