mladen87
Član
pijan ko morka!gle stomak,najeo se i napio na standu,smorio prisutne i ode...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slocajno sam se tu zadesio,gledao kako se tetura pa mi bilo interesantno da ga slikam.Zao mi je sto ga nisam snimao.Pa to je bio humor zivi,bas kao sto je paorpaor napisao.Kengur je napisao(la):Brate, koji se vi likovi, de ste nasli ovu fotku. Fenomenalna je.Lik je rodjen za klovna a ne voditelja.
Marza , provizija nepropusta se to tako lako , treba mu za vecitu kucucukaneca je napisao(la):Nikola, bez namere da utičem na promenu tvog mišljenja, ali eto iz radoznalosti zanima me kako je to dotični lik doprineo razvoju poljoprivrede kod nas? Vidi, pamtim ja i nekdašnje 'znanje imanje' koje on isto tako vodio i koje je bilo ne znam stvarno kada, /al odavno/ u mom selu. Na stranu to što mislim da je čovek dovoljno inteligentan i kapacitetan, pa on bi sam davno odstupio i otišao u 'zasluženu' penziju a njegove mladje kolege bi radile njegov posao i mi sad ne bi bili u situaciji da pljujemo po njemu. On jeste posle 2000 krenuo sa emisijom o poljoprivredi/stari recept/ ali koliko bi to sve imalo uspeha da nije /bio/ član glavnog odbora stranke na vlasti od promena.
Delimo isto mišljenje, i zato sam i prestao da je gledam. A najjače mi je bilo kad ubace muziku i folklor u emisiju, mislim stavrnorekreativac je napisao(la):sada mislim da je problem sto su rastegli emisiju ko zvaku a jako malo korisnih stvari i cesto pricaju par min.o temi koju ce prikazati za par nedelja i skacu sa teme na temu bez nekakve logike i reda pa sve izgleda sturo i konfuzno prilozi veliki al se u stvari nista ne kaze po meni bi trebalo da je krace i sazetije.