Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav svim clanovima, interesuje me stocarstvo, a slabost su mi sitni prezivari. Imam samo 1,5 HA moje zemlje i trenutno ne odgajm stoke. Po diplomirao sam na poljoprivrednom fakultetu u Skopje 2006god.
Поздрав свима. Желим Вам свима сретну и успешну и берићетну Нову 2010. годину!
Зовем се Микац и из околине Новог Сада сам. Обрађујем десетак јутара земље.
Сејем кукуруз (силажни и меркантилни), соју и детелину.
Узгајам краве у систему крава теле, коње и овце.
Izvini Mikac malo smo negativno komentarisali, ali to je tačno, tri puta upitnik daje smeška,to sigurno nisi mogao da znaš. Medjutim, otkuda čovek zna, svašta se na ovom forumu dogadja, i svako se log-uje?!
Zdravo evo i ja da se prestavim ja sam Dean iz Veles, Makedonija imam 31 godinu zaposlen sam u metalskoj industrii kao farbar laker , no u zadnoj vremenu ni malu nisam zadovoljan iz prihoda pa sam resio da se dodatno bavim sa poliprivredom i stocarstvo.Pofalbe za vaseg foruma zaista mnogo moze se razumjeti i nauciti iz njega, takoge i iz vasih savjeta.Pozdrav.
Zdravo svima! Ja sam Marko iz Milica, Veterinarski tehnicar po struci... Ovdje sam se uclanio prvenstveno zbog toga sto me interesuje mnogo stvari u vezi svinjogojstva, nadam se da cemo movu da nadjemo zajednicki jezik u svemu i da cete mi pomoci na bilo koji nacin! )))
Zdravo svim clanovima foruma Srecna i Srecna nova godina! Ja se zovem Milko i zivimu Debeljaci. Hocu da pocnem da se bavim proizvodnjom povrca u plastenicima, pa me interesuje prvo postavljanje / samogradnja/ plastenika. Interesuje me i tov svinja, pa b imi dobrodoslo svako iskustvo.
Hvala svima!