Nebojsa U je napisao(la):Zovem se Nebojsa i od skora se bavim proizvodnjom malina i kupina. Nadam se da cu ovde naci neke korisne informacije da unapredim proizvodnju![]()
Dob ro ti nama došao komšija

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nebojsa U je napisao(la):Zovem se Nebojsa i od skora se bavim proizvodnjom malina i kupina. Nadam se da cu ovde naci neke korisne informacije da unapredim proizvodnju![]()
aciko je napisao(la):Evo i mene. Zovem se Aca Vicentic iz Uba i zanima me sve o poljoprivredi a skoro ništa neznam. "Blago onom ko zna da ne zna" i stigoh ovde. Veliki pozzz svima![]()
BOCA je napisao(la):Zdravo svima ja sam Slobodan Jovanovic iz Mionice.Po profesiji sam elektrotehnicar energetike sto se moglo i naslutiti iz mog avatara tim poslom se inace i bavim,osim toga imam jos raznih interesovanja ali jedno kojeme najvise preokuplja je ovcarstvo.Posedujem nesto zemlje oko 25 ovaca 2 ovna i trenutno oko 20 jaganjaca.Toliko za sada