futurefarming
Član
Kakvi susedi junače, do juče smo bili jedna kuća, dobrodošao! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pozdrav komsijaMONTOYA je napisao(la):pozdrav komšijalipolistanac je napisao(la):dobar dan! ja sam goran mijilovic i zivim u okolini sapca,bavim se rasadnicarstvom.trenutno se me zanima busenje bunara a kasnije...ko zna!![]()
ti si već treći iz Lipolista
jedino ako cete postaviti elektricnu ogradu od 2 metra sa bodljikavom zicom oko tog buduceg vocnjaka da vam ne pokradu sve. Veliki pozdrav iz Srbije.Dunja je napisao(la):Veliki pozdrav svima Vama i veliko "Bravo" za ovako kvalitetan i sadrzajan forum!
Pronasla sam Vas trazeci nesto o dunjama i evo vec par dana pokupljam vasa znanja i iskustva vezana za vocarstvo.
Naime,u Sokobanjskoj kotlini imamo oko dva hektara zemlje u sitnim parcelama pa bi smo to zasadili vocem,pa se eto informisem koji bi to bio naj bolji vocnjak "na daljinu" ...Nadam se da me razumete sta hocu da kazem-mi zivimo u Francuskoj a sadili bi smo vocnjake u Srbiji...malo suludo ali kako dolazimo dosta cesto nije i ne izvodljivo...
Do sada smo odabrali dunju,orahe i sljivu jer nam to deluje onako naj jednostavnije...
Pisem sve u mnozini jer sve to radimo sa decom i sve to je i njima velika dogodovstina(trojica sinova od 12 i 8 godina)
Eto,nije neko predstavljanje ali to je od prilike ono zbog cega sam ovde.Nadam se lepom druzenju i da ce te nam pomoci u kvalitetnom izboru voca Vasim savetima i iskustvima.
Jos jednom, veliki pozdrav svima Vama iz grada svetlosti!