moravacgiga
Član
Ma nema nikakve veze sto si musliman ovde su svi dobro dosli,tako da mislim da cemo se lepo druziti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro doslaBuvac je napisao(la):Pozdrav svima od studentkinje (apsolventa) zastite bilja iz Beograda, a rodom iz Juznog Banata.
Za sada cu vas verovatno samo citati, jer puno toga jos ne znam i nadam se druziti. Pokusacu naravno biti uvek od pomoci ukoliko mi znanje iz materije dozvoli.
Pozdrav,dobro nam doslaBuvac je napisao(la):Pozdrav svima od studentkinje (apsolventa) zastite bilja iz Beograda, a rodom iz Juznog Banata.
Za sada cu vas verovatno samo citati, jer puno toga jos ne znam i nadam se druziti. Pokusacu naravno biti uvek od pomoci ukoliko mi znanje iz materije dozvoli.
Jos jedna dobrodoslica iz srednjeg banataBuvac je napisao(la):Bolje vas nasla.
To je zato što su na ovom forumu svi jednaki, bez obzira na boju kože, veru, nacionalnost, i ostale gluposti! Ovde se čovek ceni po tome koliko je spreman da pomogne savetom, predlogom ili iskustvom!Goran_974 je napisao(la):pozdrav svim novim istarim clanovima koliko sam tema procitao na forumu jos ni na jednu sa nacionalnim motivima nisam naisao sto je zvaku pohvalu