mirosti
Član
Ok, to dobro zvuči, stim što mene ne zanima putna varijanta, nego enduro za terene..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Онда тражи "Sprint Pulser" 125 или "Qingqi" QM125GY.Znači polovno, jeftino, a da ima dobru 'genetiku'..
Како ја видим - нигде. Пластику ћеш морати да импровизујеш, којекакве ситне делове да биркаш да ли пасују од нечега другог и да прерађујеш, а што се тиче мотора, ако кажеш да је 4Т, ако се добро сећам, то би требало да је једна ретка модификација мотора са хоризонталним цилиндром "Хондине" генетике. Пази, можда је и сама "Хонда" некада "савила" свог популарног "хоризонталца", да му цилиндар заузима вертикални положај, али не сећам се да сам видео неку "Хонду" са таквим "савијеним" мотором. Од тих "савијених хоризонталаца", ја знам само за "Лифанов" мотор који баш и нисам виђао на пуно модела моторића. Један је тај "Лонгбо", а други је неки ендурић кога сам видео на немачком "И-беју".Ja kupio sinu neki kros "longbo" 50 4t gde bih mogao naći delove za njega?
Синуло ми је!Пази, можда је и сама "Хонда" некада "савила" свог популарног "хоризонталца", да му цилиндар заузима вертикални положај, али не сећам се да сам видео неку "Хонду" са таквим "савијеним" мотором.
Цитирам самог себе, ал' нисам баш толико пролуп'о, него му у очи упаде банер "е-понуде", места где сакупљају цене робе од разних продаваца.Струјни моторбециклови...
Ако неко 'оће и то да проба, "БЦ груп" има нека обимна снижења поводом "црног петка", па су оборили цену "Супер Соко" електричног моторина баш значајно