Za motoriste, Koji motocikl vozite?

Jel ima neko od kolega apola?
Uzeo sam neki za sebe, znam da ima neke fabricke nedostatke ali kazu kad se resi da sluzi dobro..
ako ima neko da mi kaze sta treba preventivno odraditi...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Jel ima neko od kolega apola?
Uzeo sam neki za sebe, znam da ima neke fabricke nedostatke ali kazu kad se resi da sluzi dobro..
ako ima neko da mi kaze sta treba preventivno odraditi...

Evo i neka slika
c4a90ec692b3619577321e9bd3c0702e.jpg
8336e04605c1334546dfc7e1a8bf3075.jpg

Skoro smo ga kupili, tek juce ga burazer dovezao u selo i sad ostaje kod mene...
Prvi utisci zadovoljavajuci, malo nervira vibracija al' jbg, za te pare mislim da se ne treba zaliti.
Za razliku KLR mnogo mirnije radi i lagodnije vozi ali dobro, Japanac je.
Malo brljavi elektronika ali na to su me ljudi upozorili i pre kupovine tako da nisam iznenadjen.

Ja bi apriliju 50 kubika,ali pre dve godine mi pobeže jedna na oglasima . Pošto me ovo sa žutim tablama ubi, ne vozim apenca, da me ne savatuju i naplate debelu kaznu.

Treba pratiti oglase, meni se svidja i Gilera rcr 50.
@mirosti je ima.
Ne znam kako je za delove samo, ovako deluje fin motoric...

Miristi da li ovaj tvoj motor može sa AM?
Ja sam pošteno naj**o zbog APN-a. Ovo leto se biciklujem i krišom ispadam u atar motoron, al su ko hijene.

Meni zapalo za oko ovo: https://m.kupujemprodajem.com/motocikli/yamaha/yamaha-tw-125/oglas/117616321#mhs0-1625411257189
YAMAHA TW 125 mi je neka davnasnja zelja, jos od kad sam ih kao klinac vidjao u nekim filmovima. Na zalost, ovo mi je skupo pa ce da priceka jos neko vreme.
Meni se nisu bacale neke velike pare, za malo para a dobro ne biva.
I ovog sam uzeo na nagovor burazera jer sam opet uz njega po malo zgotivio dvotockase.
Kod mene ne bi prelazio mnogo, do 1000km godisnje.
Ako budem imao zelju nekad dalje iz sela da odem, moracu na polaganje

Miristi da li ovaj tvoj motor može sa AM?
Ja sam pošteno naj**o zbog APN-a. Ovo leto se biciklujem i krišom ispadam u atar motoron, al su ko hijene.
Trenutno bi trebalo bi da može, stavljen je lančanik od 11 zuba sa kojim ide do 45 na sat.
Ali nije u planu registracija jer ga vozimo skoro isključivo van asvaltiranih puteva.:osmeh:
Za ove što hoće da registruju, i voze u javnom saobraćaju možda je najbolja opcija uzeti neki skuter koji se lako održava u tehnički ispravnom stanju. Prvenstveno mislim na signalizaciju jer ovi cros/enduro ako se voze van puteva teško mogu zadržati sve sijalice..:osmeh:

Deki šta je sa tvojim KLR-om?
Jesi li mu napravio prikolicu?:osmeh:
On po potrebi može vući i plug da ne štucne.
A pa to je visi level
Dzokej mora biti za nijansu sposobniji od njega, sto ja nisam jos uvek a i ko zna da li cu ikad biti...
U toku je prevod, pa registracija, treba da zakazemo kod majstora servis da se odradi, promenili smo lancanike i lanac, lezaje tockova...
A zvuk tek razbija, ma da ne bune se komsije jos uvek, samo da ne stigne tuzba, moji ce me se odreci
Skoro vidim na JouTube da postoji za Americku vojsku sa dizel motorom.
Trazio sam po netu da nadjem karakteristike ali nisam uspeo...

То су им мотоцикле конвертовали у "Хејз Дивезифајд Технолоџис" из Калифорније. Ја сам те дизел "Кавасакије" одавно "ухватио на радару", па чак и написао чланак који је штампан у "Одбрани" пре више од десет година, када су још увек били новост и егзотика - https://www.mycity-military.com/Neborbena-vozila/Laka-konjica_11.html#p829004

Nije nikad ni izasao u serijskoj proizvodnji, civilni model?

Јок. Марински корпус одустао од дила после око 350 испоручених мотоцикала, фирма безуспешно покушала нешто са неким квадовима, па пропала.

Nazad
Vrh