Za motoriste, Koji motocikl vozite?

Па што не кажеш, имао сам сличан квар...
И решење...
3b4cb074c0a36bd9ac60469cb13f19da.jpg

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Мени на АТХ-овом карбу, штифт је на шиберу (цилиндричном) и од пластике је, временом се мало по'ебо, па уз похабани шлиц на телу карба, знао је да зеза и не враћа гас до лера. Уз све остало дотрајало на карбу, најлакше решење ми је била куповина новог карба, а за исти такав "Бинг" су у каћком "Матобајку" тражили око сто ојра.

Овде је испао штифт, окренуо се шибер и извукао иглицу. Никад брже 506-ица није ишла... а не можеш да је угасиш. На крају сам повукао ручну и једва стао.
Кад је то издржала издржаће све.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Svaka cast za motor! Ti motori su - po meni - vrh... Cini mi se da postoji i 125 i/ili 175, kao i ovaj 250, pa i veci... s tom malom kardancicom... Svaki je kao singerica... pardon... kao bmw.
Auto (mislim kao brend) bas i ne "obozavam" toliko, koliko ove stare BMW-ove motore...

Eh nekad bese, sada samo ljubitelji i ovi sto prepravljaju.
Prelazim na neki skuter 250, samo da nadjem neki da valja.

Burazer prodaje Malaguti trojka valjda, 250 cm, bas sam se vozao ovih dana, za mene ide savrseno..
Po meni skuteri za los put nikako.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Sta bi moglo da bude kvar, apn 4, idem normalno asvaltom i on gubi snagu na svakih 3km i krene da se gasi, stanem upalim ga najnormalnije i krenem dalje. Ponekad kad vidim da gubi snagu presaltam u nize brzine i vozim par metara i on progura i opet sve normalno?
Nov klip, karike, stublina

Провери, вози са отвореним резервоаром. Мене је пар пута зезао заптивач који је између шоље и поклопца где улази гориво. И пар пута је пловак заглављивао.

Nazad
Vrh