Немаш 125-цу, већ 110-ку. Ствар је у томе да је "Хонда" некада давно развила те хоризонталце у ко зна колико изведби, како радне запремине, тако и врсте тренсмисије. Радна запремина је ишла од 50 до 110 кубика (тачније 107, из пречника клипа 52,4 мм и хода 49,5 мм) и што је занимљиво, све се то пакује у исто кућиште, тако да и сам можеш за једно суботње поподне, на својој 50-ки замениш клип, цилиндар, комплет главу, радилицу, брезоне цилиндра, можеш и дизне у карбу и добијеш 110-ку која издува 7-7,5 коња. И сво то планинарење кошта испод 150 евра.
Е сад, друга је прича са већим запреминама тих хоризонталаца - то су почели Кинези на својим моторима за оне пит-бајкове, које праве како коме дуне. Постоји и та незванична подела тих хоризонталаца на ове мале клонове "Хонде", које зову "small bore" и они су толико идентични, да можеш да склопиш мотор од делова било којих произвођача, док ови са већим запреминама, од 125 па навише, тзв. "big bore", немају толики степен унификације или је тачније да унификације практично нема. И обично не иду на моториће за друм.
Са "Визом" не знам шта механички може да буде - ту је све јасно к'о дан и све се лако исправи. Једино могу да видим проблем са тим пластичним оплатама и квалитетом саме пластике. Ако је такав проблем у питању или било шта што се тиче браварије, ја бих је узео у обзир за куповину.