Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad pohladno za vozanje
Или замрзне делорто карбуратор. Са бингом не покушавати која му је доња граница замрзавања. То се не може преживети.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
И колико се фолија држи пластичних панела?
И ја нешто гледам да обрадим панеле свог моторина, али нешто ми се чини да би гланц црвена (какакв је и моторин) из "хигијенских" разлога (лакше се пере од мат или рељефних површина) био бољи за моје потребе. Је л' има таквих фолија?
Imaš folije kakve želiš-samo tvoja mašta je granica. Meni se, recimo, najviše sviđala mat crna ili tamno trula višnja, ali klinac je radi trenda insistirao na karbonu, uspeo sam da ne bude onaj sjajni džiberski koji tatini sinovi stavljaju u BMW-jce..
Folija se solidno drži za masnu plastiku, stim što ima da se kupi i dodatni lepak, koji je po sastavu isti kao i onaj na foliji, i sa njim se maže oko krajeva panela da dodatno drži. Ja sam pribegao drugom triku, pa sam na krajevim savio i blago zapekao sa unutrašnje starne, tako da je folija sada praktično oklop oko panela.
Već sam rekao da je ovo u našem slučaju sezonsko rešenje, i prilično sam siguran da će ovo izdržati tu jednu sezonu.
Ovi što oblepljuju automobile, garantuju 5.god.
Dodatni razlog zašto sam pribegao ovom rešenju je dosta neuspešno farbanje ovih panela čak i sa skupim prajmerima kao podlogama. Boja se prilično brzo počne ljuštiti, a nema jednostavne popravke. Mi smo ostavili metar folije koja će služiti u slučaju oštećenja folije.
Него, да обавезно прелопаташ по "Алиекспресу" и нађеш одговарајући сет "армоника" за штапове виљушке. Без њих ми сваки ендуро моторин изгледа.... "ћосаво".
Znam da su manžetne korisne, ali meni deluju na motoru malo staromodno, i vrate me u vremena kasnih osamdesetih/devedesetih kadfa su ih svi krosevi/enduro imali.
Похладно је када прсти почну од мраза да ти се лепе на полуге квачила и кочнице.
Ima set za elektro grejane ručke. Ja to imam čak i na motornoj testeri.
Пробао бинга са 506 на аутоматика. Спојио са дебелим гуменим цревом. Аутоматик није имао шансе да преживи. А ни ја скоро.