Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Razmisljam o nekom enduru ljetos za malo putovanja . Nisam nikad imao motor a sad dolazi vrijeme . Neki zovu kriza srednjih godina a ja to nebi tako rekao nego normalan tok. Posto sam pocetnik a i nebi da mi stane negdje slucajno pogotovo dalje isao bi na nov ili sa manjom km ali da nebude razlika u cijeni zanemarljiva kako kod nas zna da buee cesto npr nov 10000e a sa 40000km 7000e pa onda bolje se nategnuti pa uzeti nov. Najradije bi bmw gs ali mi preskup pa mi onda dodje suzuki v strom 650 nov je oko 8500e ili ako naleti bas dobar polovan. Sta mislite o ovom motoru?
Ди си ти вид'о неког класичног "тампера" те запремине спакованог у ендуро рам, а да не пролази свугде и свагда?Pogledaj na YT Kavazokija i njegov DR 650 gde su sve prosli. Ispasce da je DR 650 mnogo dobar, a realno zastareo odavno.
Није то што је Кинез (имаш доста мотоцикала који су из кинеских фабрика), нег' што је очигледно више 'Талијан, а имати једног значи научити мотомеханичарски занат.Ipak je to kinez
Oд православногТиби, од какве врсте попа си пазарио "Елиминатора" - православног, католичког, евангелистичког? Мислим, сваки од њих арчи мотор на свој начин...![]()