Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mali je to motor gabaritno za mene. Jako vozan i lep ali mi nije prijao. I sedište mu je prethodni vlasnik spustio tako da sam ga na silu vozio.A sto si odustao od Horneta?
Znam na šta misliš ali moram:Zavrsices ti na kraju na africi...
Jaka **greška metar i šumska jagoda.Malena al .ebena skroz.Ko nju provoza taj moze i da umre.
To što nama treba i ne treba da je golemo, xa xa.Jaka **greška metar i šumska jagoda.
Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока
Moze se reci da nam je odrzavanje bilo slicno, doduse ja sam na 4tom akumulatoru. Isto je 2008 godiste, kupljen od clana foruma 2013te sa 1100km na satu, trenutno ima nesto preko 18000km na satu. Motor izmisljen za nas poljoprivrednike, a moze i u grad sa njim...Od 2008 kada je kinez kupljen nov-zamenjena 2 akumulatora,lanac i redovno ulje svake godine...svecica je jos fabricka.80% atarski put.za taj novac...
Imaš na kp Marko iz Sente, veoma korektan vidi sa njim šta ti treba.Ima li neko ko se bavi rasturanjem apn 6?