Gorski Car
Član
Ko zna iz koje godine je ta kesica Mankogala, na pakovanjima novije proizvodnje ovo sa slike nigde ne pise...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Razumem ja tebe Oktopode. Primer danas kad kupis Mankogal u apoteci nemas gde da procitas ovo uputstvo zato sto na novijim pakovanjima to ne pise. Ja ga odavno ne mesam sa drugim preparatima a i dok sam ga mesao nije bilo nikakvih problema. Ne koristim dimetogal od prosle godine zato sto ne moze da ubije pauka,gusenicu,zelenog skakavca itd a sa tim insektima imao sam najvise problema.
Zašto svi pobegoše od dimetogala .
Zašto to misliš,ja sam logički zaključio da se direktnim mešanjem preparata dolazi do "nepovoljnih efekata" dok se njihovim istim sadržajem u tkivu biljke nanesenim sa vremenskom razlikom,bez direktnog kontakta,postižu predviđeni efekti oba preparata.Nikakvu razliku nemas ako prskas u razmaku od sat vremena, to je tako idiotski savet koji su ti dali da je to strasno.