Tintoreti
Član
U pravu si belo ulje nema bakra u sebi. Nisam ni gledao. Ne koristim ga, ulja uopste samo u zimskom prskanju. Mislio sam da je isto sto i crveno, plavo .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slobo jel ti taj zaštitar rekao samo za višnje ili da je dobro dodati i inače,ja imam pola trešnje,pola kajsije i planove za kasnije..pa bi onda promenio planove zaštite.Pravio bi sam plavo ulje i kasnije dodavao sist.insekticidu neko ulje i onda kasnije kad se šta i ako se pojavi tonusom i mislim da bi to bio zatvoren krug.?Žao mi je što se ne javlja češće član Ivan Ilić (sećate ga se, avatar sa maskom iz filma V for Vendetta) čovek je mag za hemiju bilo šta oko poljoprivrede....
Ja praktikujem da tretiram kad opadne i poslednja latica sa poslednjeg cveta na šljivi. Meni je to jedino tretiranje hemijom. Ali nisam profesionalni voćar. Najvažnije je da ispod krošnji nemam cveća na koje će sleteti pčela.
Sada u sredu ujutru će za mene možda biti najbolje vreme da se tretira pošto će u utorak kiša a u sredu najavljuju 'hladnije' vreme.
Ja ne tretiram mehanizacijom nego ručnom prskalicom i do sada sam tretirao kasno uveče ali sada nemam dozvolu za kretanje.