Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tako je nije trajan pošto je fri verzija i trajao mi je godinu danamatke. je napisao(la):naravno da nije trajan, uglavnom su free verzije i predvđene samo za određeni period, ali većina i teži ka tome da kupite njihovu verziu za 20 - 30 $
pidikanac je napisao(la):tako je nije trajan pošto je fri verzija i trajao mi je godinu danamatke. je napisao(la):naravno da nije trajan, uglavnom su free verzije i predvđene samo za određeni period, ali većina i teži ka tome da kupite njihovu verziu za 20 - 30 $
puno vam hvala ali postoji veeeeliki problem NEZNAM ENGLESKIpanonstib je napisao(la):Gospodine @pidikanac
to je vrlo lako otvorite glavni meni avast-a i sa leve strane ima meni i odaberete Maintenance i opciju Registration, tu ćete viditi opciju not yet registered, pritisnete na to popunite obrazac i na e-mail dobijete broj koji ubacite sa copy-paste opet u deo gde traži da se ubaci broj i anti virus je registrovan godinu dana i posle se ponovi postupak i opet Vam produži.![]()
koristim ja krstaricu a engleski znam "lit" ili ti onaj filmskimatke. je napisao(la):pogledaj na stranici www.google.rs, imaš opciju jezički alati, uz malo muke možeš dobiti dosta solidan prevod kako sa engleskog na srpski, tako i sa srpskog na engleski, a imaš još dosta jezika....
Deda Lala je napisao(la):На основу дванаестогодишње статистике више хиљада прегледаних рачунара само је у два
случаја лиценцирани АВ није деловао.Једном када човек није знао енглески па сам дозволио
да му се вирус насели у комп и други случај када је власник САМ искључио АВ јер га је нервирало стално обавештавање да му је систем нападнут.
У СВИМ ОСТАЛИМ СЛУЧАЈЕВИМА ЈЕ АВ БИО ПИРАТСКИ ИЛИ БЕСПЛАТАН.
На полемику нећу одговарати.
markokurjega je napisao(la):Deda Lala je napisao(la):На основу дванаестогодишње статистике више хиљада прегледаних рачунара само је у два
случаја лиценцирани АВ није деловао.Једном када човек није знао енглески па сам дозволио
да му се вирус насели у комп и други случај када је власник САМ искључио АВ јер га је нервирало стално обавештавање да му је систем нападнут.
У СВИМ ОСТАЛИМ СЛУЧАЈЕВИМА ЈЕ АВ БИО ПИРАТСКИ ИЛИ БЕСПЛАТАН.
На полемику нећу одговарати.
Ako si mislio na to da piratski antivirus (full verzija) neće odraditi isto što i plaćeni legalni tu se varaš.
Samo postoji jedna velika razlika što ljudi neprimećuju ,između ovoga što je član "pidikanac" instalirao i registrovao i onoga što sam ja mislio kad sam napisao svoj prethodni post ,a to je da je on instalirao i registrovao najosnovniju verziju koja samo ima osnovnu zaštitu koja u prevodu nije ništa i tu može da prođe svašta znači puna verzija sa kompletnom zaštitom :Internet,mail,silent firewall against hacker.(to su stavke konkretno u njegovom ativirus programu.)se plaća i to ti nijedna "softwerska kuća " neće dati džabe.E ja sam mislio na to da se crackom "legalizuje" program i onda imaš isto što i plaćen program .![]()
Za sve nas koji neznamo jezike ,preporučio bi ovaj pretraživač http://www.google.com/chrome/index....=sr&utm_source=sr-ha-emea-sr-bk&utm_medium=hapidikanac je napisao(la):koristim ja krstaricu a engleski znam "lit" ili ti onaj filmskimatke. je napisao(la):pogledaj na stranici www.google.rs, imaš opciju jezički alati, uz malo muke možeš dobiti dosta solidan prevod kako sa engleskog na srpski, tako i sa srpskog na engleski, a imaš još dosta jezika....ali to baš puno i nepomaže u ovakvim situacijama ali rešio sam problam zahvaljujući članu " panonstib-u "
kiraj je napisao(la):Za sve nas koji neznamo jezike ,preporučio bi ovaj pretraživač http://www.google.com/chrome/index....=sr&utm_source=sr-ha-emea-sr-bk&utm_medium=hapidikanac je napisao(la):koristim ja krstaricu a engleski znam "lit" ili ti onaj filmskimatke. je napisao(la):pogledaj na stranici www.google.rs, imaš opciju jezički alati, uz malo muke možeš dobiti dosta solidan prevod kako sa engleskog na srpski, tako i sa srpskog na engleski, a imaš još dosta jezika....ali to baš puno i nepomaže u ovakvim situacijama ali rešio sam problam zahvaljujući članu " panonstib-u "
Od kad ga koristim mogu da idem na sve stranice pošto ima opciju automatskog prevoda sa skoro svih jezika.Prevod nije baš sto posto ali se snalazim.
koristim i ja google chrome već nekih 5 meseci i prezadovoljan sam, u kombinaciji sa win 7 ultimate operativnim sistemom radi savršeno....![]()
![]()
![]()