Zaštita računara

bojcetic je napisao(la):
@matke.
Ranuari ce biti skuplji za razliku u PDV-u. PDV na racunare sa 8% ide na 18%. Tako da racunar koji je kostao 50k dinara, nova cena ce biti 50k/1.08*1.18=54629 din.
неће само поскупети за износ ПДВ-а, али није сада то пресудно, да кошта и 70 000, предизборно обећање -> власт, а онда радимо шта хоћемо, прегледајте по сајтовима у западним земљама цене рачунара, знатно су јефтинији, а хвалитет није потребно ни коментарисати...њихове плате, а наше плате...

Na racunaru imam zastitu McAfee security, zadnje dve godine. Sredjena u Kanadi.
Za svo ovo vreme, nisam imao ni jedan problem. :cao:

Sa LINUX OS se štiti računar od upada virusa. Ko ima Linix nema viruse. :cao:

Tako je . Koga zanima moze da se skine "live cd" dkoro svake distribucije i da se digne sa cd a . Postoji srpska distribucija bazirana na ubuntu

koilko polemike oko virusa, a uvek su anti-virus kompanije korak iza, kompanijama koje prave viruse :zli:. Da li znate kako nastaju virusi i ko ih "pravi" :haha:, ideje su pokupili od medicine, jer se tako ostvaruju enormno visoki profiti.... ::namigivanje::

Pa viruse i prave oni sto prave antivirusne programe... :cao:.Ne postoji 100%zastita od virusa ::lose:: pa mozes da imas sta oces od zastita.Ljudi hakuju Pentagon :cao: nece nase kompjutere,to se mi samo tesimo da smo zasticeni. :cool:

Ja sam sa NOD-a prešao pre neki dan na Kaspersky.Propustio par stvari pa za malo kuršlus.

I ja koristim avast 5.0.677, već nekih 4-5 meseci i vrlo sam zadovoljan. pre toga sam imao NOD-32,navukao trojanca i morao da obaram sistem... :ppozdrav:

matke. je napisao(la):
koilko polemike oko virusa, a uvek su anti-virus kompanije korak iza, kompanijama koje prave viruse :zli:. Da li znate kako nastaju virusi i ko ih "pravi" :haha:, ideje su pokupili od medicine, jer se tako ostvaruju enormno visoki profiti.... ::namigivanje::

Virus moze da pravi svako ko zna da programira.Virusi su u sustini programi koji cackaju , prave stetu , kradu . Kod programa je kod programa nema tu neke naucne fantastike, samo treba da se pojavi neki lik sa viskom slobodnog vremena raspolozen da pravi stetu.

Slažem se sa tobom, ali to su virusi koji nama "uleću" u računare, mislim da viruse koji napadaju kompanije, e većinu tih virusa prave same anti-virus kompanije...najbolji drug mi radi u Studiju moderna/top šop i slučajno znam da su platili anti-virus program 15 ooo evra, za 2011 godinu, ali velika je to firma preko 2 milijarde im je prodajna cena svih objekata i opreme u 24 zemlje, tako da se njima može... :ppozdrav:

Nazad
Vrh