Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tako je nije trajan pošto je fri verzija i trajao mi je godinu danamatke. je napisao(la):naravno da nije trajan, uglavnom su free verzije i predvđene samo za određeni period, ali većina i teži ka tome da kupite njihovu verziu za 20 - 30 $
pidikanac je napisao(la):tako je nije trajan pošto je fri verzija i trajao mi je godinu danamatke. je napisao(la):naravno da nije trajan, uglavnom su free verzije i predvđene samo za određeni period, ali većina i teži ka tome da kupite njihovu verziu za 20 - 30 $
puno vam hvala ali postoji veeeeliki problem NEZNAM ENGLESKIpanonstib je napisao(la):Gospodine @pidikanac
to je vrlo lako otvorite glavni meni avast-a i sa leve strane ima meni i odaberete Maintenance i opciju Registration, tu ćete viditi opciju not yet registered, pritisnete na to popunite obrazac i na e-mail dobijete broj koji ubacite sa copy-paste opet u deo gde traži da se ubaci broj i anti virus je registrovan godinu dana i posle se ponovi postupak i opet Vam produži.
koristim ja krstaricu a engleski znam "lit" ili ti onaj filmski ali to baš puno i nepomaže u ovakvim situacijama ali rešio sam problam zahvaljujući članu " panonstib-u "matke. je napisao(la):pogledaj na stranici www.google.rs, imaš opciju jezički alati, uz malo muke možeš dobiti dosta solidan prevod kako sa engleskog na srpski, tako i sa srpskog na engleski, a imaš još dosta jezika....
Deda Lala je napisao(la):На основу дванаестогодишње статистике више хиљада прегледаних рачунара само је у два
случаја лиценцирани АВ није деловао.Једном када човек није знао енглески па сам дозволио
да му се вирус насели у комп и други случај када је власник САМ искључио АВ јер га је нервирало стално обавештавање да му је систем нападнут.
У СВИМ ОСТАЛИМ СЛУЧАЈЕВИМА ЈЕ АВ БИО ПИРАТСКИ ИЛИ БЕСПЛАТАН.
На полемику нећу одговарати.
markokurjega je napisao(la):Deda Lala je napisao(la):На основу дванаестогодишње статистике више хиљада прегледаних рачунара само је у два
случаја лиценцирани АВ није деловао.Једном када човек није знао енглески па сам дозволио
да му се вирус насели у комп и други случај када је власник САМ искључио АВ јер га је нервирало стално обавештавање да му је систем нападнут.
У СВИМ ОСТАЛИМ СЛУЧАЈЕВИМА ЈЕ АВ БИО ПИРАТСКИ ИЛИ БЕСПЛАТАН.
На полемику нећу одговарати.
Ako si mislio na to da piratski antivirus (full verzija) neće odraditi isto što i plaćeni legalni tu se varaš.
Samo postoji jedna velika razlika što ljudi neprimećuju ,između ovoga što je član "pidikanac" instalirao i registrovao i onoga što sam ja mislio kad sam napisao svoj prethodni post ,a to je da je on instalirao i registrovao najosnovniju verziju koja samo ima osnovnu zaštitu koja u prevodu nije ništa i tu može da prođe svašta znači puna verzija sa kompletnom zaštitom :Internet,mail,silent firewall against hacker.(to su stavke konkretno u njegovom ativirus programu.)se plaća i to ti nijedna "softwerska kuća " neće dati džabe.E ja sam mislio na to da se crackom "legalizuje" program i onda imaš isto što i plaćen program .
Za sve nas koji neznamo jezike ,preporučio bi ovaj pretraživač http://www.google.com/chrome/index....=sr&utm_source=sr-ha-emea-sr-bk&utm_medium=hapidikanac je napisao(la):koristim ja krstaricu a engleski znam "lit" ili ti onaj filmski ali to baš puno i nepomaže u ovakvim situacijama ali rešio sam problam zahvaljujući članu " panonstib-u "matke. je napisao(la):pogledaj na stranici www.google.rs, imaš opciju jezički alati, uz malo muke možeš dobiti dosta solidan prevod kako sa engleskog na srpski, tako i sa srpskog na engleski, a imaš još dosta jezika....
kiraj je napisao(la):Za sve nas koji neznamo jezike ,preporučio bi ovaj pretraživač http://www.google.com/chrome/index....=sr&utm_source=sr-ha-emea-sr-bk&utm_medium=hapidikanac je napisao(la):koristim ja krstaricu a engleski znam "lit" ili ti onaj filmski ali to baš puno i nepomaže u ovakvim situacijama ali rešio sam problam zahvaljujući članu " panonstib-u "matke. je napisao(la):pogledaj na stranici www.google.rs, imaš opciju jezički alati, uz malo muke možeš dobiti dosta solidan prevod kako sa engleskog na srpski, tako i sa srpskog na engleski, a imaš još dosta jezika....
Od kad ga koristim mogu da idem na sve stranice pošto ima opciju automatskog prevoda sa skoro svih jezika.Prevod nije baš sto posto ali se snalazim.
koristim i ja google chrome već nekih 5 meseci i prezadovoljan sam, u kombinaciji sa win 7 ultimate operativnim sistemom radi savršeno....