Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onaj sa desne strane ima Tursku euro kabinu, sa karbonskim filterima, i mogu Vam reći da je jako tiha i zadovoljava sve standarde, preglednost je solidna prema napred ali nazad baš i nije najbolja preglednost (naprimer nevide se mačevi), volan se mota jednim prstom i ima dobar anjšlag točkova (zetor ima daleko bolji) dalje: nema menjač sa strane kao što se priča po forumu, cenu ne znam, prednja vuča se doplaćuje oko 600-800 eu, sklapan je u AV Novi SadKad si vozio oba onda nam ti napisi utiske. Moje misljenje da ako treba da sluzi samo za lake poslove spartanje prskanje, onda bolje bez prednje vuce . Ipak su gume za prednju vucu daleko skuplje od obicnih a dosta se brze trose.
Zar taj sa leve strane nije 454? Poceli su da ugradjuju motore od 55ks u njih?...
Ovaj drugi sa leve strane je čist Kinez njegova snaga piše da je 55 ks mada kažu da ima sigurno i 60 ks, .
Onaj sa desne strane ima Tursku euro kabinu, sa karbonskim filterima, i mogu Vam reći da je jako tiha i zadovoljava sve standarde, preglednost je solidna prema napred ali nazad baš i nije najbolja preglednost (naprimer nevide se mačevi), volan se mota jednim prstom i ima dobar anjšlag točkova (zetor ima daleko bolji) dalje: nema menjač sa strane kao što se priča po forumu, cenu ne znam, prednja vuča se doplaćuje oko 600-800 eu, sklapan je u AV Novi Sad
Ovaj drugi sa leve strane je čist Kinez njegova snaga piše da je 55 ks mada kažu da ima sigurno i 60 ks, kabina mu nije loša ali daleko bučnija od prve napomenute, ali puno bolja od onih 454 što su se sklapali u AV.
Zar taj sa leve strane nije 454? Poceli su da ugradjuju motore od 55ks u njih?
pa to su kineske gume nebi trebalo da su vise od 500e komad sutra cu da zovem da vidim koliko su ako imaju.
ma gume mi nisu problem nego felne i distanceri,mislio sam da kod njih uzmem sve ako je neka realna cena valjda ce da daju i neki popust kupio sam dva traktora kod njih,a koje su ti gume na traktoru onda ?Šta će ti nove gume za udvojene točkove? Ja ću da ti prodam moje kineske za pola cene ako ti treba, šara je 99.9% nova