YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
To je bila strnjika sa dosta trave(sirka).Prvi prohod smo išli sa skroz ukošenom ,a na snimku je ukošena možda na 2/3.Ni sam ne znam kojom je deran vozio.Po meni to je 1H na malo većim obrtajima.To bih rekao po oštrini zvuka jer da je terao 4M išao bi na manje obrtaje i onda je odmah zvuk mnogo mekaniji.

@diklofen
Vidim u drugoj temi da si razocaran u novi traktor. Da li mozda ne zalis sto nisi dao koju tauzenku vise za 804-ku?
Jel moguce da je bas bas razlika u kvalitetu?

Razlika u ceni između mtz82.1 i yto 804 je jako-jako velika.Mislim da izađe skoro 5000eura.Ja sam kupio mtz koji se sklapa kod nas i mislim da nije realno osuđivati druge modele tog proizvođača koji se uvoze.Da je razlika između 82.1 i mog 904 ogromna veruj da jeste.Samo i jedino ljudi koji voze ruse(oni znaju zašto) ,a nisu probali neki yto model mogu da kažu da su u jednoj klasi.Meni rus treba za lake poslove i za to će on služiti.Imam u planu da na jesen dam mog 904 i doplatim za novog 1304 ili i čak jači yto model ako počne prodaja.

Au 5000 evra je bas veeelika razlika u ceni. Koliko znam niko nije postao veliki paor a da nije posedovao Belarusa,tako da si
na dobrom putu.:osmeh:

Da li neko ima da proda gume sa felnama 13.6-38,ili posebno felne i da li znate gde ima da se kupi hitno mi je??
treba mi za yto 804

[video=youtube_share;eJAvuBHiIM0]http://youtu.be/eJAvuBHiIM0[/video]
Nije neki snimak ali šta je tu je.
Evo i druge parcele.
[video=youtube_share;T86iX3dALVc]http://youtu.be/T86iX3dALVc[/video]

Razlika u ceni između mtz82.1 i yto 804 je jako-jako velika.Mislim da izađe skoro 5000eura.Ja sam kupio mtz koji se sklapa kod nas i mislim da nije realno osuđivati druge modele tog proizvođača koji se uvoze.Da je razlika između 82.1 i mog 904 ogromna veruj da jeste.Samo i jedino ljudi koji voze ruse(oni znaju zašto) ,a nisu probali neki yto model mogu da kažu da su u jednoj klasi.Meni rus treba za lake poslove i za to će on služiti.Imam u planu da na jesen dam mog 904 i doplatim za novog 1304 ili i čak jači yto model ako počne prodaja.

Dal u Agrovojvodini rade takve kupovine, staro za novo? Ili si mislio na nekog drugog dilera?

Slucaj kod nas Stricu na YTO 1304 na 850 sati puko hladnjak ulja u stvari nije pukao raspo se toliko o kineskom kvalitetu

Pa problem je sto se to desilo na toliko sati. Jer takodje ima i rusa 892 sa ravnim mostom koji je star 12 godina sam bog zna sta sve nije radi i koliko sati ima pa se takave gluposti na rusu ne desavaju u stvari na njemu nije imao nikakav ozbiljniji kvar napomena stric odrzava masine kao da je svajcarac sve se radi onako kako je fabricki propisano redovni servisi kvalitetna ulja itd.

Slucaj kod nas Stricu na YTO 1304 na 850 sati puko hladnjak ulja u stvari nije pukao raspo se toliko o kineskom kvalitetu
Dešava se to i na Zapadnjacima, i to imaju hladnjak ulja uliven zajedno sa hladnjakom vode a to se nikako ne može popravljati, znam za jednog JD u Banatu na kom

je gazda morao da kupuje nov takav hladnjak a cena mu je bila oko 5000 eu, ako me čovek nije lagao.

Ne vidim vise razloga za prepirku po temama MTZ i YTO???? Jedan kaze YTO je mnogo bolji kvalitetniji od MTZ jedan pa obrnuto... Nikad niko nece da kaze za svoj novi traktor da ne valja... Sem nas clan koji toliko preferira YTO a ipak kupio rusa??? Pa nema veze ako je skuplji YTO valjda ta razlika opravdava sve???? Ili su ipak Kinezi poceli da prenaduvavaju cene???? :sta: (ne zelim da se niko uvredi jednostavno vise nema smisla terati ovako u nedogled).. A YTO tek ima vremena da se dokaze na trzistu.. (uopste nisam protiv YTO cak sam i pristalica nekog manjeg do 60 ks za setvu prskanje i to,jos ako ima klimu sta ce mi vise i jos neki povoljan kredit PRVI uzimam).. :ppozdrav:

yto i belarus su skoro isti traktori po kvalitetu, za oba su jeftina odrzavanja i delovi za razliku od nekih zapadnjaka,naprimer za nekog jd generalka kosta kao pola novog rusa,eto

Nazad
Vrh