YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Gume ne znam ali felna je oko 25 000din. Kažem oko jer radnik koji je bio tamo nije mogao da nadje "novu" cenu u kompjuteru pa je ovu izvuko iz naftalina.... A i to je cena od prošle godine kad je još pdv bio 18%. I ja sam pitao zbog duplaka al eto nisam saznao mnogo a posle i nisam više pitao.... Ajd zovi ih,saznaj cene i javi nam. I da,pitaj ih dal bi dali popust na količinu! Možda se organizujemo-udružimo pa uzmemo više točkova.....

e evako cena za gume 18,4-38 je 84000 + PDV a za felne 30000 +PDV,a distancere nemaju moras sam da pravis,tako da solucija da kupim od njih definitivno otpada.

Plug je landsberg 12 coli,ova brzina kretanja na videu je 2M na 1500 obrtaja,može ići brže i 3Mi bolje slaže brazdu,ali je ćitava parcela puna kamena i to velikog,na toj parceli se dosad 7-8 puta otkinuo plug,pa mi je bolje ići sporije i imati ćitav plug,nego ići brže i lomit plug,ali se i taj hamen iz godine u godinu brere,tako da ga je sve manje i manje,ali opet ga ima :),a za zahvat trenutno neznam,eto 12 coli puta 4 i eto vam rezultat a col je 2,54 cm ako se nevaram

[video=youtube_share;WXmTz4Sfgzs]http://youtu.be/WXmTz4Sfgzs[/video]
Da ne zamre tema.Tanjiranje ove jeseni.Tanjirača Adut Utrine 32diska.Drugo tanjiranje,zemlja V klase,državno zemljište zapušteno.

Ja istu takvu vucem ali sa kinezom od 120 ks. Jel su ti skroz zakosene baterije, ne vidim na snimku bas dobro. Kojom brzinom ides? :)

Nazad
Vrh