YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Jedan staparac na x1204 je imao ozbiljnih probelema ove jeseni, ali taj traktor ipak radi preko 300kj zemlje pa je i normalno da crkava po nesto.

Kakva je razlika između ova dva? Vozio sam oba,

erwtxz.jpg

Kad si vozio oba onda nam ti napisi utiske. Moje misljenje da ako treba da sluzi samo za lake poslove spartanje prskanje, onda bolje bez prednje vuce . Ipak su gume za prednju vucu daleko skuplje od obicnih a dosta se brze trose.

Kod ovog bez prednje vuce je bolja kabina jer koliko vidim to je najnoviji tip kabine. Bez prednje vuce ima vece zakretanje tockova, ali je nizi zbog manjih tockova.

Kad si vozio oba onda nam ti napisi utiske. Moje misljenje da ako treba da sluzi samo za lake poslove spartanje prskanje, onda bolje bez prednje vuce . Ipak su gume za prednju vucu daleko skuplje od obicnih a dosta se brze trose.
Onaj sa desne strane ima Tursku euro kabinu, sa karbonskim filterima, i mogu Vam reći da je jako tiha i zadovoljava sve standarde, preglednost je solidna prema napred ali nazad baš i nije najbolja preglednost (naprimer nevide se mačevi), volan se mota jednim prstom i ima dobar anjšlag točkova (zetor ima daleko bolji) dalje: nema menjač sa strane kao što se priča po forumu, cenu ne znam, prednja vuča se doplaćuje oko 600-800 eu, sklapan je u AV Novi Sad
Ovaj drugi sa leve strane je čist Kinez njegova snaga piše da je 55 ks mada kažu da ima sigurno i 60 ks, kabina mu nije loša ali daleko bučnija od prve napomenute, ali puno bolja od onih 454 što su se sklapali u AV.

Onaj sa desne strane ima Tursku euro kabinu, sa karbonskim filterima, i mogu Vam reći da je jako tiha i zadovoljava sve standarde, preglednost je solidna prema napred ali nazad baš i nije najbolja preglednost (naprimer nevide se mačevi), volan se mota jednim prstom i ima dobar anjšlag točkova (zetor ima daleko bolji) dalje: nema menjač sa strane kao što se priča po forumu, cenu ne znam, prednja vuča se doplaćuje oko 600-800 eu, sklapan je u AV Novi Sad
Ovaj drugi sa leve strane je čist Kinez njegova snaga piše da je 55 ks mada kažu da ima sigurno i 60 ks, kabina mu nije loša ali daleko bučnija od prve napomenute, ali puno bolja od onih 454 što su se sklapali u AV.

Za toliku razliku para glupo je neuzeti traktor sa pednjom vučom(ispravio sam post)

Poslednja izmena:
Pa ne znam šta si hteo napisati ali ja bih uvek dodao tih 600-800 evra i uzeo sa prednjom vučom.Više koristi nego što smeta.

dali neko zna koliko kostaju gume u agrovojvodini 18,4-38 i felne trebaju mi za ytoa 1204 za duple tockove da mi sluze

pa to su kineske gume nebi trebalo da su vise od 500e komad sutra cu da zovem da vidim koliko su ako imaju.

Šta će ti nove gume za udvojene točkove? Ja ću da ti prodam moje kineske za pola cene ako ti treba, šara je 99.9% nova
ma gume mi nisu problem nego felne i distanceri,mislio sam da kod njih uzmem sve ako je neka realna cena valjda ce da daju i neki popust kupio sam dva traktora kod njih,a koje su ti gume na traktoru onda ?

Nazad
Vrh