tokio
Banned
Ova poteznica u postu ispred je rucni rad jer nisu u stanju da stave fabricki. 
Evo slike dihtovanja, nisu najbolje ali se vidi sustina:
kupio sam dva crna silikona i oba su bila zapecena tako da sam na kraju uradio sa sivim, ali nista strasno.

zatvoren prorez od rucice hidraulika

isto to uradjeno i sa blokadom

rucna

komande izvoda hidraulika i rucica kardana

ogroman otvor u podu kod podesavanja hidraulika, zatvorio sam ga sa komadom lima koji odgovara za rupu, par srafova i ispod svega toga guma i lepo ofarbano

i one cetiri rupe na limu iza sedista koje ne znam za cega sluze

malo silikona ispod kedera od donjeg levog stakla

Nije Bog zna sta, ali radi posao i drugacije je unutra. Takodje sam zatvorio i proreze kvacila, noznog gasa i nozne kocnice(osim kada je pritisnuta, onda stoji otvoren jedan deo) tako da vise ne duva hladno kroz rupe u podu.
I juce sam upalio traktor i primetim da mi se resetovao brojac radnih sati(nismo palili traktor 5-6 dana). Poludeo sam! Sva sreca te sam zapamtio koliko je napravio pre toga.
Evo slike dihtovanja, nisu najbolje ali se vidi sustina:
kupio sam dva crna silikona i oba su bila zapecena tako da sam na kraju uradio sa sivim, ali nista strasno.

zatvoren prorez od rucice hidraulika

isto to uradjeno i sa blokadom

rucna

komande izvoda hidraulika i rucica kardana

ogroman otvor u podu kod podesavanja hidraulika, zatvorio sam ga sa komadom lima koji odgovara za rupu, par srafova i ispod svega toga guma i lepo ofarbano

i one cetiri rupe na limu iza sedista koje ne znam za cega sluze

malo silikona ispod kedera od donjeg levog stakla

Nije Bog zna sta, ali radi posao i drugacije je unutra. Takodje sam zatvorio i proreze kvacila, noznog gasa i nozne kocnice(osim kada je pritisnuta, onda stoji otvoren jedan deo) tako da vise ne duva hladno kroz rupe u podu.
I juce sam upalio traktor i primetim da mi se resetovao brojac radnih sati(nismo palili traktor 5-6 dana). Poludeo sam! Sva sreca te sam zapamtio koliko je napravio pre toga.