Rale 83
Prijatelj Foruma
Onda bolje da odustanem , napravicu trosak institutu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a koje je godiste trakor?U oranju radi sa 3 brazde obrtacem, (Cenej slicno kao i Kisac Laksa zemlja) ali najvise sati verovatno uradio sa tandemkom zato mu i gume izgledaju ovako kao na ovoj slici, ova sigurno nije original (one je poderao mislim da 804 ima uzane),
U svakom slucaju skoro 7000 sati a samo jednom menjana lamela (stavili su mu keramicku id NH)
Eto ovaj je za primer
![]()
to je sa ceneja od Nikole letica od mog strica yto od 80ks taj traktor se negasi.
---------- Poruka napisana u 18:30 ---------- Prethodna poruka je at 18:29 ----------
Evo ovaj jos malo rada pa ce da ga okrene, to je onaj 804 sto sam pricao da ima na ceneju
![]()
Gledao sam ove 904-ke u radu,sasvim dobro ide,ima ih u nasem selu koliko ja znam jedno 10 različitih traktora od 50 do 130ks,znam jednog kineza koji liči na fiata,a ostali novi kinezi izgledaju kao igračke,bar spolja,imao sam prilike i sedeti u 904ki,mala kabina,solidna preglednost,ali sve u kabini obloženi jeftinom plasikom,i to mi se nesvidja kao i zavrsna obrada,cak je i nešto veča buka u kabini izražena,ipak kinez kao kinez,daleko su jos od mojih zetora koji su i ako imaju preko 20g svakako napredniji u odnosu na nove kineze.