Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali si imao nekad MTZ.ili samo lupaš bezveze.Vlasto je napisao(la):Pa na Rusu prvo sto ode to je vozac . . . . Yto trosi 30% goriva manje od rusa, i kad saltas brzine na rusu menjac ide cak do kocnice, a na YTO lepo 4. brzine nema saginjanja
Ta idi begaj. Ej sto volem ovakve komentare...Vlasto je napisao(la):YTO 904 je bolji od Belarusa 920 i po potrosnji, i udobnosti i skoro duplo je bolji YTO. . .

Izgleda da lupa bezveze... smesan je jakomdw525 h je napisao(la):Dali si imao nekad MTZ.ili samo lupaš bezveze.Vlasto je napisao(la):Pa na Rusu prvo sto ode to je vozac . . . . Yto trosi 30% goriva manje od rusa, i kad saltas brzine na rusu menjac ide cak do kocnice, a na YTO lepo 4. brzine nema saginjanja

Lala iz Banata je napisao(la):Ta idi begaj. Ej sto volem ovakve komentare...Vlasto je napisao(la):YTO 904 je bolji od Belarusa 920 i po potrosnji, i udobnosti i skoro duplo je bolji YTO. . .![]()
inace dobri su!koliko su jaki-felne dobijaju osmice na sve i jednom!888 
e ovakav odgovor postujem i cenim-a ne neke glupe uporedbe moj,moj i MOJ traktor je najbolji i svi ostali su O!majilovac je napisao(la):ljudi sve ima svoju cenu,za te pare koliko sam ja platio yto 904 je ekstra,dokle god ide i nema kvara nema boljeg,,,,,hehe

. Sad vec dvoje hoce da prodaju imaju u njega nekih 1300 r.s a moj John 2200 (jos nije ni uhodan
) a nikome ne treba ni za 20000
tako da sad ja
.U medjuvremenu je kupio i moj komsija neznam valjda onaj 804 dotera ga kuci swe lepo
Sutra dan sedne komsija da ga istera iz supe kad zatvori vrata ispadne mu sofersajba
Mislim 

.to pricaju ljudi koji nemaju pametnija poslamatkoviczoran1 je napisao(la):brate nema svako para za dzondira![]()

i kod mene tako se racuna!40-45 konja po brazdi,ali ove god.ponegde je bilo malo 45 konja!ako se uzore posteno!Cvele St. je napisao(la):kod mene treba oko 40-50 konja po brazdi ja vucem imt 757.30 sa ursusom od 160 konja ove godine mu je bilo tesko i trecom sporom,a za yto planiram da uzmem vogela dvobraznog![]()
MTZ nemam al sam vozio i nesvidja mi se uopste. . . al dobro svako ima svoj ukus Traktora . . . Najbolje da se to pokaze na terenu... Rus protiv Ytomdw525 h je napisao(la):Dali si imao nekad MTZ.ili samo lupaš bezveze.Vlasto je napisao(la):Pa na Rusu prvo sto ode to je vozac . . . . Yto trosi 30% goriva manje od rusa, i kad saltas brzine na rusu menjac ide cak do kocnice, a na YTO lepo 4. brzine nema saginjanja