YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
@diklofen
mislis na ovakvo nesto? ja sam isto hteo takav i kad sam cuo od vlasnika koliko trosi goriva odmah sam odustao, ovaj sa slike ima 2 godine relativno nov traktor a vidi se na njemu puno zamerki,
neka vlasnici belarusa izvine ali tako je
16208pv.jpg

Ja nemam ni YTO niti MTZ,a voleo bih imati jednog od prethodno dva navedena.Jednostavno ja ne mogu suditi šta je bolje po svom mišljenju nego samo po onome što pročitam na forumu i pokupim sa ulice od vlasnika.

Mislim da kada premaši 51% domaćih delova u udelu traktora prelazi u domeće proizvode.E tada se već može očekivati da budu dosta jeftiniji.
Naravno pod pretpostavkom da se ikad desi.

mtz sa slike neznam koliko je ali znam da je mtz koji trosi euro dizel i ima totalno drugaciji izgled nego ovaj sa slike miroslava k daleko skuplji nego yto,u vreme kada sam ja kupovao bila je razlika 7000e,yto jeftiniji

Neču da vam lupam cene, raspitajte se malo pošto je set kvačila za 120 ks,ali pre toga bolje sedite.

delovi za YTO su skupi a uz to i nekvalitetni.kad kažem skupi mislim jedno barem 5-10puta precenjeni,barem da valjaju.evo vam samo jedan podatak:jedan konusni ležaj za prednje točkove je 6500 a ima ih ukupno 4.to je za obične, nekvalitetne ležajeve ukupno 26000.A nemogu da izdrže 1500rč traktora.i kao po pravilu izdržavaju tu oko 1500rč.a fabrička,prva ugradnja...............psssssssssssssssss :udri: ::lose::
Post je spojen: [time]1300913336[/time]

Jesu to neki ležajevi koji samo za te traktore služe i samo se tu ugrađuju ili mogu od bilo kog proizvođača da se ugrade(kvalitetni)?

pa mogu i kvalitetniji normalno.evo iz susednog sela ujutru idu da kupuju ležajeve u ns i kaže mi jedan je 6500.ja danas razbucao kod mene prednji levi točak,kad ono ležajevi žnj. klasa,samo što ću ja to drugačije da rešim nepada mi napamet da dajem 13000 za dva žnj.ležaja.ima da idu dok se neraspadnu,doakaćemo mi tim žutaćima,malo vremena i živaca i vozi miško.ima patente da im prodajem :haha:m...cu im žutu :udri:

Danas pitao psto su lezajevi i semering za predni tocak na 577.
Cena oko 700din.Cisto da se zna. :D
Pa jesu li ti kinezi(uvoznici) normalni.Cena delova im je bas dobra reklama. :zli:

čekajte malo , meni nešto nije jasno oko ovoga ležaja prednje vuče
jesu li to standardni ležajevi standardnog oblika , ili se radi o nekim namjenskim ''specjalnim'' ležajevima :sta:
a ako nisu , ima li mogućnosti prepravke da se ubaci neki ''normalan'' ležaj

Nazad
Vrh