YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Pa prijavio sam 754 na konkurs pa ćemo videti.. A ako ne prodjem onda ću se dvomuiti dali uzeti njega ili 604 ili nešto treće.
Madaaa razlika u ceni je takva da kad uzimam ovo što ne bi dodao 2000 pa uzeo jačeg.
504 je 19000e
604 je 21000e
754 je 24500e
Stim sto za ova prva dva mislim da je cena bez klime, znaci jos 1000e doplate ako ne i vise.
Тај 754 нема прозор да се отвори а да се држе цела врата отворена баш и није неко решење. Ок, има климу али би било добро да има и прозор са стране.

Miša mu poljubim, obično traktori koji celu bočnu stranu imaju vrata kao nadoknadu umesto prozora imaju šiber, bar koliko sam ja primetio... Ako nema ni šiber onda je to baš bezveze

Чини ми се да има шибер али ипак је требало да има и прозор. Беларус има и једно и друго. Чему толика врата? Да може да уђе неко од 300кг?

Ima i šiber a ima i one produžetke da možeš držati vrata otvorena 10-15 cm, to sam zaboravio da kažem..
Ali sve u svemu bolja je varijanta kad nisu cela strana vrata..

Ko još radi servise besplatno
Kao i svako vozilo u garanciji mora da odradi serviser, a plaćaš sve. Ako se ne varam mene je prvi servis izašao 40k dinara filter ulja, filteri goriva, zamena ulja u filteru vazduha, ulje u motoru, čišćenje filtera hidraulike, pregled celog traktora, štelovanje ručna, kardan i neke sitnice na moj zahtev, s tim da su doneli 2 kante od 20l ulja i zamenili 26l a ostalo mi još 14l za sl servis.
Trgomen prvi servis na 50rč na Lovol traktoru odradio besplatno. Kažu, to ulazi u cenu. To i transport kada je kupljen.

Nemam sliku, i ne znam kako da ukucam u pretragu ali vidjao sam to i na drugim traktorima.
Uglavnom fiksira ti vrata da budu 10cm otvorena.

Ту је најгоре што шарке трпе та врата су доста тешка. Још, ако су пластичне или алу брзо ће врата клекнути.

Nazad
Vrh