Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam se složio. Pročitaj još jednom.Vidiš kako ti lepo napišeš onako kako jeste i slažeš se samnom,
Kolega iceburn, sledeći put zovi Nebojšu da ti kaže koliki ti je pritisak na traktoru šta će ti manometar...naravno da nema 160 bara,nema ni blizu.
Po ko zna koji put ti pišem ja, kolega sasa22 je takođe napisao a i kolega Petar97 ali očigledno ne vredi, problemi počinju na značajno nižem pritisku. Na 160b nema turiranja.pa nema šanse bez veće turaze da uspe da nabije tih 160 bara.
Znači Bog zasuče rukave i pripomogne na svakom kraju u podizanju?samo uz boziju pomoć i nikako drugačije.
Menjaj dioptrijuAl da opet skratimo priču posto vidim da si počeo da se nerviras mnogo.
Tebi nije jasno, meni jeste kad imam takav isti u dvorištu.Kad god budeš hteo proverimo i tvoju i moju tvrdnju zamolimo coveka da nam ustupi traktor,provozamo se do njega pa premerimo hladan,vruć,sa gasom,bez gasa i sve nam bude jasno.
Menjaj i dioptriju i dobavljača . Gde sam napisao da imt ima savršene proizvode?Kao i u raspravi o imt savršenim proizvidima.
Nijedan traktor niti auto niti oruđe ne dižem u nebesa. Tu si se žešće zahebo.bas pogrešan model dizes u nebesa
jer smo bili u temi mtz. Želiš nastaviti u temi imt?pa si zacutao
Pre bih rekao obrnuto, jer nikako da objasniš onih 160b i prazne poluge.... Nek nije 160 neka je i onih tvojih stomačnih 120, samo objasni. U ime nauke te molim. Ma neećeš jer si shvatio da si se zahebo.tako si i ovde uradio samo će ti malo više trebati da zacutis.
Vrati se na početak diskusije i vidi ko je potrčo. Ako nećeš evo preneću ti da si upravo ti istrčo pred rudu. Kolege iceburn sasa i ja smo normalno diskutovali dok ti nisi uleteo sa izjavom 160b nihc arbajt poluge.Ovde si potrčo jos brze da mi pokazes kao ti znaš
Nije.jer je ovo tema tvoj fah
Znaš, znaš i molio sam te da primeniš to znanje (doduše možda nisam bio dovoljno jasan pa me nisi shvatio)! Al evo sad te molim da objasniš zašto rusu sa standardnom hidraulikom treba veći pritisak u hidraulici u odnosu na rusa sa dodatnim setom cilindara ili u odnosu na rusa sa monoblok hidraulikom?a ja popravljam samo rusice i ne znam dalje od stare 82
Takođepremalo je informacija da bi znao sa kime se raspravljas
Da možda ne. Nemoj tati reći da si izjavio da za poluge nije dosta 160b. Ovo što tipkamo će nakon tri dana svi zaboraviti al tata neće....mozda imam yto istog,mozda mi je tata hidraulicar
Što sad to? Budala nisi.a možda sam budala koja lupa gluposti jbg.
Odlično! Taman da isteramo do kraja. Ne zbog one klope i pića, nego eto tako.A na forum cu da svratim čim uhvatim vremena kao i do sad
Da smo dosadni jesmo, (vrv jer nas manji broj članova razume) ali da će nas banovati, neće. Znači? Udri!da tipkamo jos 30 strana ovde sve dok nas ne blokiraju koliko smo dosadni.
E ovo te nisam razumeo... Kakav pad dana? Ni da je rad dana ni onda ne shvatam....Sto se mene tice možemo da merimo čiji je veći pad dana i figurativno i bukvalno.
Takođe!Lep pozdrav
Zar i ti sine Brute?Idete na blok obojica
Zanima me to mišljenje zbog čega je to tako?Ne možeš to tvrditi jer popravljaš Beloruse kojima 160 bari vrv nije dovoljno dobar pritisak. Zato se i ugrađuje dodatni set cilindara da mu se pojača podizna moć, ili se podiže pritisak.
A kad se već spominje druga vrsta traktora, kako onda imt recimo 577 i njemu slični, rade sa maksimalnim pritiskom od 175 bara? Dižu isti pa čak možda i veći teret od 82-ke. Za to imam neko svoje mišljenje ali to sad nije tema.
Глупандери јбг као Индијци ставили пишљиви вентил кад си у транспорту да затвориш хидраулику да не трпи пумпа дебили јбг...Da to na rusu može da se reši ne bi mu dodavali deo za zaključavanje hidraulika. Jedino ovi sa monoblok hidraulikom ne bi trebalo da upuštaju pošto to liči na hidraulik "normalnih traktora".
Za mene je taj mehanizam najpametnija stvar na rusu... Ja ga koristim stalno, i ne mislim... Jedino što taj mehanizam za zaključavanje nije bio na traktoru kad sam ga kupio (stari vlasnik ga nije vratio kad je rasklapao zadnji kraj da menja ležajeve na poluosovinama), pa smo onda mi na vašaru nabavili onaj glavni deo a šipku smo pravili od rebraste armature pa ponekad hoće da zaglavi, al' kontam da u originalu to uvek radi kako treba...Па у теми мтз многи су писали како то не користе и тај механизам је зарђао и блокирао.
Teško za objasniti ovako (meni) ali pokušaću. Razlika je u tome što kod imt-a radni ventil isprati svaki pokret poluga zato što je na usisnom vodu klipne pumpe koja je potopljena u ulju. Faktikčki pušta ulje u klipnu pumpu po potrebi. Ovoj to ne smeta, nemože zaribati, ne greje se jer je uvek u ulju.Zanima me to mišljenje zbog čega je to tako?
577 nikad nije,govorim o upaljenom traktoru,dok idem na njivu u transportu ili dok stoji upuštao hidraulik da pada plug ili orudje nazad a bio je star i kad je pumpa bila pred menjanje kvrckala je dok diže veći teret ali nikad nije upuštao,govorim o upaljenom traktoru,a rus relativno mlad čim je malo oslabilo jesi li izašao iz traktora 5 minuta on je već upustio
Što veći! To je bar jasno!И шта смо утврдили који је притисак нај бољи
Godina prodje-iščekivanje ishoda hoce li podici poluge sa 160 bari na 1600 obrtaja nikad.Već druga godina kako se prepirete oko te hidraulike...
Ja sam vise puta to predložio,nema smisla ovako,jedan belo drugi crno i nista vise.A ја, ако ми дозволите, хтео бих да ставите дискусију на паузу, па када буде конкретних резултата мерења и дефектације, наставите са неким закључцима.
А онако, кога интересује, није му била сморна ова ваша дискусија.
Ako je sve ispravno na sistemu,klip,pozicioni regulator držače rus bez problema.Zanima me to mišljenje zbog čega je to tako?
577 nikad nije,govorim o upaljenom traktoru,dok idem na njivu u transportu ili dok stoji upuštao hidraulik da pada plug ili orudje nazad a bio je star i kad je pumpa bila pred menjanje kvrckala je dok diže veći teret ali nikad nije upuštao,govorim o upaljenom traktoru,a rus relativno mlad čim je malo oslabilo jesi li izašao iz traktora 5 minuta on je već upustio i to ne neki težak teret ili u transportu obavezno zaključaj, promenjena pumpa nova,klip novi,razvodnik novi, kupljeno sve original i opet izadješ a on na svakih 30 sekundi kucne i pada po malo dole,opet do njive moraš da zaključavaš,i to kod mnogih sa kojima sam pričao,u čemu je tu stvar,a kao jača pumpa od imt-a,klip 125.Djoka u stvari.
Jeste off topic ali me interesuje mišljenje kolega baš čitam postove pa da pitam.