Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koje je godiste traktor ? Moj je 2007 ali nema senzor kvacila, a imao sam iste probleme, problem bio relej od brave.Kad je kolega spomenuo kvacilo, bice da je to, odmah mi palo na pamet, mozda tata ne stisne dovoljno. Meni se nije to desavalo samo tati tako da cu ispratiti onda taj senzor kvacila, mozda on ne stisne skroz, inace ima aksijalnog hoda ka vratima malo pre sam gledao. Dobro da nisam uzeo novu bravu, bacio bi pare.
Hvala svima, ostaje mi da ispratim senzor i relej onda
Po meni best buy kupovina, takodje planiram konkurisati...Poz ljudi. Kako vam se čini ovaj 754, jel se on skalpa u srbiji, jel podlaže ovim subvencijama do milion dinara povracaja?
Meni bi zamenio 577, radio bi baliranje,kosenje,prskalica 800l,spartanje 6 redi.....Imam rusa 82.1 njega bi ostavio za oranje i spremanje a ovaj bi radio setvu prskanje i trčkaranje... Eventualno ako bi zafalilo za ratu kredita onda bi morao rus da se proda...a ovaj bi preuzeo teške operacije.
Stvarno mi ovako solidno izgleda za te pare, jos ako bi uspeo da izvučem neke subvencije
Racunam ako 577 radi to sve, mogao bi i yto...Prskalicu tesko.lagani su napred.