YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Treba uzeti u obzir i uzane točkove npr kod mene su 13,6 i manje su nosivosti od standardnih,nosim i ja veliki rasipač pun sa standardnima,ali kazem malo su mi te felne nesigurne(12mm) i ramena bi mogla biti jača...

Koliko platna su gume?
Samo izbegavaj iznošenje vode u prskalici a ako već moraš onda požuri polako i ne beri brigu za felGe a ni poluge.

Gume i felne su dovoljno jake, put malo poravnaš (valjda će se još neko zahebati da se priključi kad vidi da ti ravnaš) i ako baš moraš onda nosi punu ali polako jer rizikuješ baš dosta.

Pa iskreno ako me prati neko sa cisternom onda mi kapacitet prskalice i nije bitan preterano,radim sam i znači mi da se manje vozam i povučem sto vise vode,slazem se da je rizik nositi.

Kupljen nov ove godine, e sad smo u potrazi za nekim malo jacim x904 uzeo bih polovan kakve su preporuke za njega? Inace sa x504 sam prezadovoljan
243016266cf304d42d668f281795eb19.jpg

Poslato sa NAM-LX9 pomoću Tapatoka

Imam knjigu ali nigde jasno ne pise koliki je pritisak (otvaranje sigurnosnog ventila 190-210 bar),pritisak kod mene meren na izvodu hidraulike je 160 bar na 1600 rpm,mislim da je vreme za vadjenje.

Sta ti to ne radi na 160bara? Normalno je da sigurnosni otvara na tom pritisku sto si naveo

Nema dovoljno snage i prikljucak se trese kada se podigne,hidraulicni disributor sam oprao i zamenio gumice,mada mozda nisan najbolje odradio posao pa cu ga ponovo pregledati.Zaboravio sam da dodam kada pustim ulje kroz izvode (bili koji)prikljucak padne.

Nazad
Vrh