YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Dobro je, nije 90-ka.
Teško je ovako napamet reći šta bi moglo biti. Proveri da se nije blokada diferencijala uključila. Trebalo bi da se i na 504-ci gasi tako što nagaziš kočnice malo ozbiljnije i onda ćeš videti kako je papuča blokade blago poskočila gore. Možda je i srce diferencijala u pitanju ( ako sam dobro shvatio da ti se u okretanju nešto čuje).

Mozda banalna stvar al proveri da ti nisu zardjale kocnice ispod kabine nama je454 stajao napolju i zardjale papuce stisnes nece da se vrate, posle prskao wd i mazalicom mast i razradile se

Pa krenuću od tih sitnica pa onda idem na skidanje truba...
Nego fora je što kod mene, u mom kraju i nema baš majstora koji servisiraju yto traktore...

To bilo koji majstor moze da uradi. To je tehnika od pre 40 godina, nema tu nista nepoznato.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Mislim da je problem u potrosenim diskovima pa potisne ploče se previše zakrenu i izadju iz rampe za kuglice na ravan deo. Kad kreneš u rikverc odblokiraju se verovatno ?

Moguće, odblokiraju se i u napred i u rikverc, nebitno. Da otopli malo i napadamo ga sa majstorom koji mi održava imt... Hvala svim, javljam dijagnozu.

A jel bilo metalnih opiljaka kada si menjao ulje u menjaču-difu? Na čepu ima magnet. U filteru ulja takođe ima magneta a i sam filter će pokazati opiljke ako su ploče potrošene pa struže gvožđe o gvožđe... Pogledaj i njega.

Nazad
Vrh