Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa o tome i pricam,robija skinuti prvi put svi srafovi zategnuti pneumackim pistoljem.okrenut na napred prilaz otpozadi,duboko zavucen a mesta nimalo.Po simptomima ti nemas problem sa pumpom nego sa ventilom protoka. Na 904 i 1204 (nisam ispratio koji model je kod tebe) se taj ventil nalazi ispod sedista na kutiji menjaca. Al najbolje bi bilo da neko strucniji to isprati.
Znam... ako se dobro secam oko 200e a remont starog mislim da je bio 65ePa o tome i pricam,robija skinuti prvi put svi srafovi zategnuti pneumackim pistoljem.okrenut na napred prilaz otpozadi,duboko zavucen a mesta nimalo.
Meni je trebao veci protok za masinu za zelenu rezidbu koja ima 3 hidro motorani klip.. Dok nisam promenio pumpu radio 2 spora 1800obrtaja, sad idem 3spora i 1400obrtaja puno lakse raditi na malom gasu ako ima vise mase opet idem 2spora al nemoram velik gas kad vrti kao ludoVentil u sistemu je taj koji određuje pritisak. Pumpa ko pumpa.... Samo dobijaš veći ili manji protok tj varira litraža pumpe. Pritisak, jok.
Siniša prijatelju da se ne prepiremo al očigledno ne podiže tako da nemoj da potpisujes jer da podiže ne bi čovek ovde postavljao pitanje i mučio muku sa podizanjem priključaka zar ne? A i da mu je 160 bara hladnom na pola gasa dovoljno ne bi tamo neko stavio rasterecenje na 190 i više al aj da se stvarno ne raspravljamo izvinjavam se sto sam nesto napisao.
Nebojša, samo treba čitati šta se piše.Digne sirotan i ne zali se radio je tako maltene celu godinu,nije me izdao i ostavio na cedilu.
Sam si sebi dao odgovor. Ulje mora ostati u sistemu za poluge a ne da pada kada daš komandu na spoljne izvode (redno vezano, pumpa-spoljni razvodnik-poluge. Po meni glupo al ajd). Negde ti gubi ulje (zato se muči da podigne) razvodnik, možda neki o ring, zaptivač.... Nije hidraulika komplikovana ali ako nemaš alata i znanja, nemoj se mučiti. Ili zovi onog ko sigurno zna ili nosi hidrauličaru.Meni se cini da je distributor,jer kada je zakacena ruka za BB na koje je zakacen rasipac vrece od 600 kila ruka dize kao od sale ali cim ukljucim bilo koji od 3 izlaza i preusmerim ulje u ruku prikljucak pada kao da ulje izcuri,zato mislim da ili je glavni ventil ili povratni,videcu ponovo.