YTO

  • Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
A na 90_120_130 nema

Sent from my moto e5 using Tapatalk
 
Мени је на 542 знао компресор да прави проблем исто на ибер да продува. И тачно кад набије притисак преко 3 бара почне да дува. Пошто не може да се ископча ја сам узимао и отварао систем да не ствара притисак.
 
Nije do kompresora jer sam prvo na to pusumnjao pa sam eksperimentisao i nije do njega. Najverovatnije da je malo dobio na karikama lufta, proveriće se kompresija skinuti glava i nove karike i leteći ako treba. Drugar mi reče da je slično imao na 120 pa kad je ovo odradio preporodio se traktor kao da je drugi.
 
Pozdrav svima! Imam YTO 454 star 4 godine sa 500 sati rada i sada mi je stradala instrument tabla. U Agrovojvodini mi traže 24 000din?! Ima li neko iskustva da li se može reparirati stari ili naći povoljniji nov?
Možda nekom bude trebalo-instrument tabla za YTO 454 u Agro Robert 12 800 din. Skoro duplo jeftinije od Agrovjvodine!
 
Već smo pričali o tome kako se YTO 454 sporo zagrijavaju i imaju nisku radnu temperaturu.
Skoro sam prenosio neke Rolo bale nekih sat i po bez gašenja ali i bez većeg tereta. Kazaljka se jedva pomakla na nekih 45C. Doduše bilo je dosta hladno, oko nule. Ali opet bi se trebao bolje zagrijavati. U uputstvu piše da nebi trebao raditi ništa teže dok se ne zagrije preko 60C.
Imam rezervni termostat original njihov i na njemu ima mala rupica namjerno ostavljena. Da li je moguće da kroz ovu rupicu prolazi toliko vode da se motor tako sporo grije?
SvUE9ng.jpg

Nr0Jyu0.jpg

Vidi se da mu je temperatura otvaranja 76C.
 
Poslednja izmena:
Treba ti termostat od 84 stepena.
U stvari ja ne znam kakav je u njemu i da li je ispravan. Možda je otvoren stalno.
Zato se hoću da pitam da li je moguće da na ovu rupicu sve prolazi. Jel imaju svi ovakve rupice?
Ovo na slikama je rezervni. Dao mi ga serviser.
Razmišljam da otvorim, pogledam i možda zamjenim.
 
Та "рупица" би требало да је одушак, да ти се у сустему не јавља ваздушни чеп, када га из неког разлога пуниш и празниш.
 
Pozdrav kolege , interesuje me koja je realna podizna moc hidraulike na modelima 120 i 130, da li su kadre te hidraulike da se zakaci nesto malo van gabarite pomenutih modela
 
To ti niko ne moze tacno odgovoriti. Ima neki podaci na sajtu AV, ali tamo ispada da 904 i 1204-1304 imaju skoro pa istu podiznu moc. Sta si mislio da kacis za njega?

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
 
U planu mi je kupovina traktora 120,130 ks, koji bi sve radio, uzeo bi i uzane tockove, posto bi neke prikljucke pozajmljivao od prijatelja sa kijim saradjujem, plug 4b obrtac, setvospremac 6m, consum tanjiraca 36 teska....
 
Da li ima neko od forumasa da aktivno radi sa 120/130 da podeli iskustva, kod mene bi obradjivao oko 80 kj, to je nekih 15 tak dana teskih poslova,oranje,priprema...najbitnije mi je da moze spremac od 6 m da nosi, plug lako moze da se namesti na 3brazde..
 
Ima ga Rasa91.Ja sam takođe hteo da kupim novog 1304 sa brzim menjačem a trebao je da zameni traktor od 155 ks i nasledi njegove priključke.Kada sam otišao u A.V da ga vidim odustao sam od kupovine jer po meni njegova konstrukcija je na platformi traktora od 110-120 ks samo mu je nabačen jak motor što se meni nije nikako svidelo kao ni sam pristup prodavaca ka novim potencijalnim mušterijama.
 
Nazad
Vrh