YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Фиелд@По свему овоме теби је онда мтз 892 најбоље решење, надоградиш трећу бразду на 757,сетвоспремач може да иде са тим трактором, а сејлице идеалне. Свакако не ореш свих 80кј од једном тако да све стижеж на време да одрадиш, а имаш повољан трактор за одржавање.

Jeste usuli ulje u cilindre pa opet izmerili?
Vidi ti kažeš snaga ok kao pre sa 16_17bar kompresijom on bi jako teško palio!!!!!!!!
Nešto tu ne štima!!!! Na 16_17 jedva upali još 2 lošije dizne??? Nebi taj palio
Jeste sigurni u motometar?????
Ne štima nešto ozbiljno!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Iskreno ne znam šta je radio sve ali tako sam obavešten od ćaleta jer sam u poslednje vreme u nekom ludilu sa poslom pa ništa ne stižem.
Što se tiče paljenja letos je lepo palio i kad je vruć ali jesenas u tanjiranju i oranju prvo jutarnje paljenje jedva, a po nekad i bez spreja ništa.
Inače razbucano je sve i radi se generalka u fulu, plus će mi pregledati kvačilo i ostale sitnice.
Ja sam za to da je šteta u ovakav traktor ne uložiti malo i imati ga još nego prodati pa baciti 20 000 i uzeti neko tursko smeće i patiti se.
Kad budem imao da izdvojim 40-50 000 onda vrlo dobro znam šta bi uzeo 8-)

Inače Luka ti si radio kineze ove novije pa me zanima da li si radio 80ku neku ili 90ku i ako jesi koliko je prečnik klipa?

Оде код новог власника,нек их служи као нас.
d3de1549ace3e7411daee19468bf187d.jpg

Послато са SM-A520F помоћу Тапатока

U prethodnim postovima pročitao sam da kada hidraulika počne da cima radni uređaj u vožnji da je najverovatnije ventil prioriteta u pitanju. Jel zna neko gde se on nalazi na x904? Znam da je negde ispod rezvoara, ali ne znam gde tačno.

Ako mislis na glavni ventil onda ti je ona na samamo pocetku ploce hidraulike. Mozes da ga skines tako od pozadi uz malo akrobacije. Ja sam moj nosio u cehid i samo su mi zamenuli neke plasticne gumice ostalo je bilo u redu. Nije bas jeftina stavka da se uzme nov.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока

Meni se desilo dva puta da nece da reaguje hidraulika ni poluge ni kiper, oba puta se to desilo ujutru, sam od sebe je proradio posle par minuta, valjda dok se zagrejalo ulje. U pitanju je Yto X804. Do cega moze biti problem, da li je moguce da je zaglavio neki ventil?

Послато са Redmi 6 помоћу Тапатока

U prethodnim postovima pročitao sam da kada hidraulika počne da cima radni uređaj u vožnji da je najverovatnije ventil prioriteta u pitanju. Jel zna neko gde se on nalazi na x904? Znam da je negde ispod rezvoara, ali ne znam gde tačno.
Imas rucicu pred sedista sa desne strane kojom se valjda steluje osetljivost hidraulike. Isprati tu rucicu, njena poluga se kaci na taj ventil. inace jesenas je kostao 45-6 hiljada.
Mogu reci da moje simpatije prema brendu YTO debelo blede. Ovih dana imam avanturu sa kocnicama, materijal do sada oko 900e. U to racunam i novo ulje i filter koji sam menjao pre dva meseca.

Nabudzili su one petoletkine ventile na papucu kocnice. Creva vazduha i ventili konstantno blago pritiskaju kocnicu a ti to ne znas. Rezultat hidraulik sporo reaguje, skinuli filter, pun spena skinuli trubu sve pojedeno... delovi od Boze mislim da je majstor rekao.
Sto je najludje on je skroz ok kocio.

Počelo je jesanas da malo spusti hidraulik, pa da ga naglo podigne. U vožnji je baš zeznuto. Ovih dana sa setvospremačem još više klacka hidrauliku. Jer je on teži od pluga. To što neće svaki put da podigne ili spusti hidraulik dok se ne zagreje na to sam navikao već par godina... Čitao sam unazad postove pa sam zaključio da može biti ventil prioriteta u pitanju. Da završim setvospremiranje pa ću videti šta ću sa njim. Verovatno mu ne gine remont hidraulike.

Sva hidraulika ide preko tog ventila, samo njega pregledaj.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Da, tako sam i mislio, prvo njega da proverim jer to bih mogao sam da rešim. Za ostalo moram da angažujem majstora, a znamo koliko su deficitarni poslednjih godina.

Vlasnici yto 454 504 sa onom lezecom tablom dali bi bili ljubazni da uslikaju kutiju sa osiguracima da vidim kako su rasporedjene boje tj jacine osiguraca

Nazad
Vrh