Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam zašto bi to radio .Ne troši ulje, dospem po nekad malo al malo curka na merač, na ventil dekli i ima ga malo u kondenzu ibera. Ali generalno traktor ne gubi snagu bar nisam primetio. Radi kao i do sad. Nego oću da vidim šta je i da saniram dok ne ode na gore.
Zna li neko jel ovo Robert koji radi u AV pa se odvojio ili neko drugi ?
![]()
Početna - Agro Robert
Kompanija Agrorobert je uvoznik i distrubuter poznatih kineskih rezervnih delova za traktore YTO , FOTON, EUROPARD, JINMA, DONGFENG.agrorobert.rs
Jurim majstora da mi pogleda ono što sam pisao da duva malo na iber pa da mi otvori glavu na kinezu promeni dihtung ako treba i karike. Zavlači me lokalni majstor već 2 meseca, a taman sam hteo lepo da iskoristim zimu i mrtvu sezonu pa ne znam šta mi je činiti, a nemam vremena sam da se bakćem sa tim.
Драган Живков?Sto se tice majstora ako hoces bas nekog za Yto onda Dragan iz Djurdjeva.
Ne znam kako mu je prezime, radio u AV pa sada radi samostalno.Драган Живков?
Aко је човек од око 40 година... и стрелац је у категорији "трап", онда је он у питању. Ја га знам још из доба док је радио у "Агровојводини".Ne znam kako mu je prezime, radio u AV pa sada radi samostalno.
Ne diraj!!Ne troši ulje, dospem po nekad malo al malo curka na merač, na ventil dekli i ima ga malo u kondenzu ibera. Ali generalno traktor ne gubi snagu bar nisam primetio. Radi kao i do sad. Nego oću da vidim šta je i da saniram dok ne ode na gore.
na manjim modelima ima rucka da se pali gasi kompresor..Ti možeš da ugasiš kompresor??
Sent from my moto e5 using Tapatalk