lovac luka
Član
Nije ništa progutao samo vlasnika zovu ŠUPLJI

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam tacno, mogu da ga pitam, pa da vam kazem. Ja imam X804 2013 novi tip kvacila i hvala bogu nije sajla u pitanju, vec je sipka.Jbt onda je i kod nas to problem.... Sajla pukne otprilike jednom godišnje. A kvačilo je onako.... ni meko ni tvrdo. Je l' znaš možda koliko ga koštalo kvačilo?
Ал је то клинка од 35Ma znam! Al i ja vidim njegovo godište, pa i nije neka razlika u godinama da bi mi persirao. A nije mu valjda 84 kućni broj?![]()
E a što se tiče klinki... Mladolik sam pa uvek omanu! Sad neki dan mi jedna rekla da sam verovatno mlađi od nje (ona 85-to) pa kao negde 90-to. Uuuuu reko, dobra si.
Kako je yto jak a spor, da li ce ovim menjacem dobiti brzinu, a izgubiti snagu?
Prijatelj uzeo 1204, isporuka kraj avgusta - septembar i kako mi kaze sklapace ih kod nas.
Rece mi i razliku u ceni za 1304 ali sa zaboravio dal 3 ili 5 000E.
Kolega ako ima svremena napisi probleme.Kako vidim da ovi novi imaju toliko problema sve me više vuče odluka da kocka ostane do daljnjeg u mom vlasništvu.