YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
2crlu0y.jpg
evo prve slike bice ih jos :D

cvele st. neka ti je sa srecom i da te dugo i u zdravlju sluzi,da napravis 20000 sati sda njim pa posle kako hoce neka bude :ppozdrav:

Pozzdrav za sve forumase danas sam zvao menadzera prodaje u agropanonci sve reci hvale za ljubaznost i strpljene jer sam svestan da sam ko triper jbg nekupuje se traktor svaki dan,konkretno sam ga zvao za 454 od opreme ima od popa usi,rece mi pneumatici,klirens i jos neke drangulije bice iz austrije znaci kvalitet,cekam sad dobar uslov za beskamatni kredit jer je ovaj istekao,rece mi garancija 1000 i tako

Evo jedan totalno off topic komentar na YTO i njegov izgled. Njegov izgled prednje maske i farova najviše me podsjeća na osu. Mora da su kineski dizajneri tu imali inspiraciju.
Evo slike ose pa malo usporedite.
waluaa.jpg

Cena yto 454 je 10500 evrića,izgled je nebitan bitno je da se tera,ajd bosanac jel ima na trzistu jeftiniji traktor od yto a da nije imt,te snage i opreme,kod mene čovek kupio 549 dao 14000 evra pre dve godine i sluzi ga kao da ima 100000 rs krs zivi,pozzzz

hvala svima na lepim zeljama :ppozdrav: neverujem da su skinuli kad sam bio u agrovojvodini svi su imali 6 komada,a i te cu mozda da skinem netrebaju mi ni oni :D posto i taj nosac tegova je dosta tezak i most od prednje vuce stace mu vise tezak je 4600 kg :D

Cvele St. je napisao(la):
hvala svima na lepim zeljama :ppozdrav: neverujem da su skinuli kad sam bio u agrovojvodini svi su imali 6 komada,a i te cu mozda da skinem netrebaju mi ni oni :D posto i taj nosac tegova je dosta tezak i most od prednje vuce stace mu vise tezak je 4600 kg :D

čestitam na kupovini
možda su zaboravili da stave mi kad smo bili da kupimo rusa ni jedan nema kutiju za alat ali pored stoji cela poleta samo nema ko da ih namontira pa prodaju trebao si da pitaš dali može da se kupi teg da bi traktor bio kompletan nemoj da se ljutiš malo da ih zezaš da vidiš kako reaguju

evo malo pre sam gledao i na internetu klip yto 80 konja ima 6 tegova boli ih uvo da ti zakidaju na tegovima :D

Nazad
Vrh